Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Évszázadok nyomait őrző, hangulatos modern burkolat: PietrAntica padlólapok

A Realstone PietrAntica egy inspiráló padlólap, design-ját tekintve kőpadló. A  PietrAntica padlólapot jellemző különleges élek és színárnyalatok a régi vidéki házak harmóniáját és melegségét tárják elénk.

A PietrAntica padlólap kollekció a hagyomány és a modern technika, és design ötvözete. A meleg színárnyalatokat szabálytalan élek kísérik, amelyek kortárs hangulatot teremtenek. Dekorelemek is gazdagítják a kollekciót, maximális kompozíciós és tervezési szabadságot biztosítva.

A PietrAntica padlólap a kőburkolat korabeli értelmezését nyújtja, egyrészt a szürke / bézs különböző árnyalatait tartalmazó színválasztékkal, másrészt megtartva a jellegzetes, egyenetlen éleket, mégis retfikált (élvágott) kivitelben, így lehelletvégkony fugával burkolható, ezzel megőrizve a padlólapok nyújtotta kisugárzást.

PietrAntica padlólap közlekedőben

A PietrAntica padlólap kollekció 3 színben: bianco, beige és ún. multicolor színekben érhető el.
Kétféle méretben elérhető, 60×60 cm, vagy 30×60 cm. Felülete természetes kő hatású,
retifikált (élvágott), mégis egyenetlen élekkel készül, melyek a különleges designt hivatottak elmélyíteni.

E padlólapok hiteles természetességet, lágy kontrasztot sugároznak, barátságos, emberközeli hangulatot teremtve.

Ha kiváló minőségű, autentikus, természetes megjelenésű padlólapot keres, a PietrAntica padlólap kollekció a legjobb válsztás. A StepWise ™ technológiával gyártott padlófelületek lágy tapintásukkal imponálnak, anélkül, hogy el kellene hagyniuk a magas csúszásmentességüket.  A külenleges éleinek köszönhetően megfelel a modern stílusnak, a minimalista eleganciának éppúgy, mint a klasszikus irányzatoknak.

A fürdőszobájában romantikus hangulatot alapozhat meg a PietrAntica padlólap bármely színváltozatával. Színben a választott padlólaphoz illő, patchwork mintázatú csempével a mediterrán, vagy vintage romatika lopózik be fürdőszobájába.

A PietrAntica padlólap kollekciót a fürdőszoba mellett ajánluk konyhába, közlekedőbe, és még nappalijába is. Kültéri burkolatként szintén megállja a helyét, így medence körül, vagy a teraszon is megvalósíthatjuk álmaink mediterrán természetességét. Az alábbi fotók magukért beszélnek.

Szürkés homokkő, finom erezetekkel, alig észrevehető fosszília zárványokkal. A csipkézett szélek a régen leburkolt, évszázadok nyomait őrző kövek han­gulatát keltik, ezzel szelídítve a modern tárgyakkal berendezett terek látványát.

Mindhárom szín textúrájában, hangúlytalan mintázatában tekintve egy gyártási sorozaton belül is eltérő, így szabálytalan variácik hatása érvényesül a burkolt felületen.

A PietrAntica padlólap kollekció PEI 4.-es magas kopásállógága, 1 cm-es vastagsága, és az R10-es – mégis jól tisztítható – csúszásmentessége alapján kül-, és beltérbe egyaránt alkalmas, hisz fagyálló, anyagában színezett mázas gres padlólapról van szó. Valódi kő hatású felülete és színvilágának köszönhetően autentikus környezetet teremt otthonában.

PietrAntica padlólap közlekedőben

PietrAntica padlólap, nappali

 

Read previous post:
6+1 tipp, hogyan spóroljuk a fűtési számlán

A fűtési szezon kezdetével bizony a kiadásaink is megnőnek, ahogy hűl az idő, egyre jelentősebb kiadásaink lesznek. A fűtési számlánk...

Close