Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Időtlen terek, beton hatású padlólapok Olaszországból: Del Conca Timeline

A Del Conca Timeline kollekció eleganciája a részletgazdag textúrának, valamint a nagyformátumú, minőségi kivitelnek köszönhető. E padlólapokkal időtlen eleganciát sugárzó terek hozhatóak létre mind kültérben, mind beltérben. 

A Timeline beton hatású gres padlólapok sokoldalúsága és exkluzivitása a sokrétű környezetben történő felhasználási lehetőségekben,  és a modern, letisztult eleganciát sugárzó megjelenésében rejlik. A Timeline kollekció tagjai retifikált (élvágott) kivitelben készülnek, így lehelletvékony fugával burkolhatóak az elegáns, letisztult végeredmény érdekében. A kollekció minden tagja burkolható kültérbe is, ám a 2 centis változata rendhagyó burkolási módot is lehetővé tesz kültéri felhasználás esetén. 

Del Conca Timeline zuhanyzó

Az exklzívan elegáns egyszerűség beköltözhet környezetébe, egységet teremtve a kültéri és beltéri terek tekintetében a Del Conca Timeline kollekcióval. A Del Conca Timeline kollekció színeivel és textúrájával elhozza otthonunkba az olasz tengerpart érzését. Retifikált éleivel és csúszásmentes felületével remek választás kül- és beltérben egyaránt.

Beltéri felhasználásra, vagy terasz burkolatként a 30*60 cm-es, vagy 60*60 -es méretben elérhető, 8,5 cm-es vastagságú Timeline lapokat ajánljuk. Elérhető barna, beige és homok színben.

PEI 4. kopásállósága, anyagában színezett greslap mivolta, csúszásmentes, mégis jól tisztíható felülete, valamint 8,5 cm-es vastagsága alkalmassá teszi teraszburkolatnak, és nagyforgalú területek burkolatának, ám otthonunk konyhájában, nappalijában, és fürdőszobájában is igazán különlegesen modern, és elegáns alapot ad az enteriőrnek.

A Timeline kollekcióban 60*60 cm-es méretben elérhetőek 2 cm-es vastagságú padlólapok is, melyeket egyedi fektetési móddal is elhelyezhetünk akár kertünkben is. Kialakíthatjuk a közlekedő utakat, vagy a kerti pihenő alapját kavicságyra, vagy homokágyba fektett Timeline lapokkal. Sőt, akár fektethetjük fűbe is a Timeline 2 cm-es lapokat, mintegy kerti “tipegő”-ként.

A Timeline kollekció kültéri 2 cm-es gres padlólapjainak sokoldalúsága és exkluzivitása a sokrétű környezetben történő felhasználási lehetőségekben és a modern, letisztult eleganciát sugárzó megjelenésében rejlik. Teraszok, tetőteraszok esetében lehetőség van álpadlórendszer kialakítására is, melyhez például a Progress szintező rendszer lesz a segítségére.

 

Read previous post:
Évszázadok nyomait őrző, hangulatos modern burkolat: PietrAntica padlólapok

A Realstone PietrAntica egy inspiráló padlólap, design-ját tekintve kőpadló. A  PietrAntica padlólapot jellemző különleges élek és színárnyalatok a régi vidéki...

Close