Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Exkluzív fürdőszoba – Zalakerámia Mantilla kollekció

A Zalakerámia Mantilla termékcsaláddal először találkozva azonnal szembetűnik az embernek, hogy valami egészen kivételessel került kapcsolatba. Nem mindennapi tulajdonságaival, mint a páratlan minőség és a rendkívüli esztétikai sajátosságok, a Mantilla csempe és padlólap család magasan kiemelkedik a hidegburkolatok piacából.

mantilla3A Mantilla csempék négyféle színárnyalatban készülnek. A klasszikus alapdarabnak számító egyszínű fényes fehér falburkoló mellett textil hatású Mantilla csempék színesítik tovább a választékot bordó, viola és fekete felülettel. Ezek mérete az aktuális trendeknek megfelelően meglehetősen nagy, 25 cm*50,3 cm.

mantilla2A Mantilla kollekció nem tartalmaz dekorcsempét, vagy listellot. De mivel az egyszínű csempékkel egyező színben festői szépségű virágmotívumokkal ellátott falburkolók is rendelkezésre állnak, ezért tulajdonképpen ezekre nem is lenne semmi szükség.

A mintás Mantilla csempék gazdag színei és finom kidolgozású mintázata egészen olyan hatást kelt, mintha valódi bársony tapétával láttuk volna el a felületeket. Szinte hihetetlen, hogy a Mantilla hidegburkolat a virágmintás elemeknek köszönhetően milyen puhaságot képes árasztani. Nem is beszélve a fényűző, pompát sugárzó enteriőrről.

mantilla1A Mantilla padlólapok választéka sem hétköznapi. A fekete, fehér és bordó padlóburkolók kétféle variációban készülnek. A hagyományos mázas gres lapok mellet a lappato technológiát képviselő darabok is a család tagjai. Ezzel a különleges eljárással, mellyel a greslapoknak a legfelső rétege kap finom csiszolást, káprázatos selyemfényű felület jön létre.

A Mantilla padlólapok mérete 33,3 cm*33,3 cm. Kopásállóságuk közepes (PEI III) és magas (PEI IV). Így az erősebb igénybevételnek kitett területekre is megtalálhatjuk a megfelelő minőségű darabot.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fabrikett – kérdések és válaszok

Mint a legtöbb fűtőanyag, a fabrikett helyes használatát is ki kell tapasztalnunk, meg kell tanulnunk. Aki még nem használt fűtésre...

Close