Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Fahatású csempe család: Zalakerámia Woodshine kollekció

Ha fahatású burkolatot szeretnénk fürdőszobánkba, nem gyakori megtalálni a padlóra és a falra is az ideálisat, hisz ritka a famintás hidegburkolattal készült teljes termékcsalád. Ám a Zalakerámia Woodshine kollekciója egy termékcsaládban kínálja a famintás csempéket, padlólapokat és dekorelemeket is.

Így tehát, akik természetes kisugárzást szeretnének a fürdőszobába, egymáshoz tökéletesen illeszkedő padlólappal és csempékkel, azoknak a Zalakerámia Woodshine család a megfelelő választás, hisz mivel kerámia burkolat, így a magas páratartalom, a kifröccsenő víz sem tesz benne kárt, szemben a természetes fa burkolatokkal.

Természetes burkolat esetén fürdőszobába a speciális, trópusi fa burkolat jöhet szóba, ám az igazán zsebbe nyúlós. Kiváló alternatíva tehát a fahatású hidegburkolatok választása.

A Woodshine kollekció többféle stílusba is illeszkedik, egy termékcsaládon belül választhatjuk ki az egymással tökéletesen harmoniáló csempét, padlólapot és listellot (dekorcsíkot) valamint a dekorcsempét is, mely különleges mintázatot kapott a természetességet megőrizve.

A Woodshine család csempéi 25*40 cm-es méretben, fényes felülettel, bézs, világos és sötétbarna színben készülnek. Dekorcsempéje virágmintás, egyedi, stílusos játékosságot varázsol a felület összképébe. Dekorcsíkjai (listellok) sötétebb és világos barna színben készültek, bambuszkötegre emlékeztető mintázattal.

A Woodshine padlólapok 33,3*33,3 cm-es, mázas vörösagyag, fényes felületű padlólapok, PEI 3 közepes kopásállósággal, így közepes igénybevételű helyiségekbe ajánlott. A fürdőszobának tökéletes, stílusos burkolata.

E hideburkolat család természetességet, meleg kisugárzást kölcsönöz a fürdőszobának, melyben a felfrissülés mellett kellemes, pihentető, ellazulásra alkalmas környezetben töltődhetünk fel. Dekorelemeivel kombinálva természetes eleganciát nyújt az enteriőrnek.

Read previous post:
Klasszikus csempe klasszikus, vagy épp modern fürdőszobához

Hazánkban klasszikusnak számít a Zalakerámia burkolatok használata, hisz jó minőségű kerámai burkolatok széles skálájából válogathatunk. A Budapest csempe kollekció a...

Close