Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba

Klasszikus csempe klasszikus, vagy épp modern fürdőszobához

Hazánkban klasszikusnak számít a Zalakerámia burkolatok használata, hisz jó minőségű kerámai burkolatok széles skálájából válogathatunk. A Budapest csempe kollekció a klasszikus, és elegáns fürdőszoba megteremtésért született meg.

A Budapest csempe család a hagyományos értékeket képviseli, márvány mintázatával elegáns, előkelő felületet teremet. Mégis e kollekció egyes dekor elemeibe modern motívumokat csempésztek, hogy méginkább széles körben, több stílusban is megállják a helyüket.

Természetes, melegséget sugárzó megjelenésükről a bézs-barna színárnyalatok gondoskodnak, így a fürdőszobában megalapozzák a békés, kellemesen barátságos hangulatot. Ezek az árnyalatok bátran kombinálhatóak egymással, így egyedi, stílusos enteriőt kapunk.

A Budapest csempék felülete, márványmintás, fényes, 20*30cm-es méretben készülnek, bézs, barna, világosbarna színekben. Dekorjai kétféle motívummal elérhetőek, s e motívumok meghatározólag hatnak majd az összképre.
– Válaszhatjuk a hullámos, és spirál mintát tartalmazó, modernebb dekorcsempét és listellót,
vagy választhatjuk a klasszikus vonalat képviselő kalocsai virágmintás dekorelemeket.

Mindkét változat bézs alapon a két barna árnyalattal kombinált motívumokkal díszített, így bármelyik tökéletes eleganciát teremthet a stílusunknak megfelelően. A bátrabbak akár kombinálhatják is a kétféle mintázatot egy-egy felületen.

A Budapest kollekció padlólapja 30*30 cm-es mázas vörösagyag kerámia, szintén márványmintás, fényes felülettel, világosbarna és barna színben. Kopásállósága PEI 3, közepes igénybevételű helyiségek, így fürdőszobánk tökéletes padlólapja. Padlófűtés esetén nem alkalmazható.

A Budapest csempe kollekció egy hagyományos lakberendezési vonalat követő csempe család, mégis modern stílusú fürdőszobát megálmodók számára is jó választás lehet a dekorcsempéinek köszöhetően, melyek természeres elganciát varázsolnak a Budapest csempékkel burkolt barátságos, meleg színvilágú fürdőszobákba.

Read previous post:
Klasszikus, vidéki, vagy mediterrán konyhára vágyik? Andalúzia padlólapokkal elérheti

A már-már rusztikus, kőhatású padlólapok népszerűsége ma is töretlen, klasszikus vagy mediterrán stílusba is tökéletesen illeszkedik. A Zalakerámia Andalúzia termékcsalád...

Close