Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Fahatású padlólapok élcsiszolt technológiával maximalistáknak

A fa használata a lakberendezésben évezredes múlttal rendelkezik, ám design szempontjából talán sohasem megy ki a divatból. Manapság azonban, ha a padlóra szeretnénk fa erezett dizájnt, pénztárcabarátabb megoldást jelentenek a fahatású burkolatok. A Khan Willow fahatású kerámia burkolat a fa természetességével és a kerámia burkolatok minden előnyével hozza el otthonunkba a faburkolat minden esztétikai élményét.

A fa hatású padlóburkolatok már-már univerzálisnak tekinthetőek a lakberendezési stílusok terén. Legyen akár modern, skandináv, vagy éppen a klasszikus stílusú otthon az álma, egy fahatású padlólap bármely sítlushoz tökéletes választás. Fahatású kerámia burkolattal a természetesség és a kívánt stílus ötvözete otthonunk szinte bármely helyiségében barátságos környezetet teremt.

Khan Willow Beige fahatású padló

A Khan Willow fahatású padlólap kollekció minden pozitív tulajdonságot magában rejt, ha fa padlóra vágyik, ám a kényelmes megoldások híve.

E padlólapok a valódi fára megszólalásig hasonlító faerezet mintával készülő mázas gres porcelán lapok. Retifikált, azaz élcsiszolt technológiával készülnek, így minimális, szinte észrevehetetlen fugával burkolhatóak, ezzel is elősegítve a valódi fa padló hatást. Ám mivel mázas kerámia burkolatok, nem igényelnek utólagos felületkezelést, vagy különösebb odafigyelést, karbantartást, tisztításuk egyszerűen megoldható egy vizes ronggyal, felmosóval, mint a kerámia padlólapoknál megszokott. Mi több, padlófűtésnél is gond nélkül burkolható, flexibilis burkolatragasztóval és fugával.

Alkalmasak otthonunk bármely helyiségének burkolataként. Barátságos nappali, konyha, előtér, sőt akár fürdőszoba alapozható meg a Khan Willow fahatású padlólap kollekcióval.

Khan Willow Natural fahatású padló

A Willow fahatású padlólap család sötétebb, és világosabb árnyalatokban érhető el: barna, beige, sötétbarna, és a natúr fa színekben. Színárnyalatainak, és faerezett mintázatának köszönhetően mind a modern, mind a klasszikus stílusirányzatok kedvelői számára ideális választás. Skandináv stílus esetén a természetes, letisztult kisugárzás könnyen megvalósítható a Willow burkolat alapon, ám a modern, a klasszikus, vagy a vintage stílusú berendezésnek is tökéletes padlózatot nyújt.

Letisztult, ám barátságos alap teremthető a Willow fahatású padlólap kollekció tagjaival szinte bármilyen stílusú otthonban.

Khan Willow Brown fahatású padló

Read previous post:
Precizitás, megbízhatóság és minőség a méréstechnikában, az építőipar számára is

Bizonyára Ön is hallott már a Leica optikák méltán elismert miőségéről, így nem fogja meglepni, hogy a Leica Geosystems cég...

Close