Beltér Egyéb Kültér, kert Szerszám

Precizitás, megbízhatóság és minőség a méréstechnikában, az építőipar számára is

Bizonyára Ön is hallott már a Leica optikák méltán elismert miőségéről, így nem fogja meglepni, hogy a Leica Geosystems cég iparági vezetőnek számít a méréstechnológia területén, ami az építőiparban is egyet jelent a szakemberek számára a megbízható, térbeli adatok kezelésére alkalmas szerszámgépekkel.

A Leica teljeskörű megoldásaival a vállalat közel 200 éve segíti a szakemberek munkáját világszerte. A Leica Geosystems prémium termékek és innovatív megoldások fejlesztése révén a különféle iparágakban, például repülőgépgyártásban, hadiiparban, biztonságtechnikában is a precíz és pontos műszerek, kifinomult szoftverek és megbízható szolgáltatások is prémium minőségnek számít.

A méréstechnikában szerzett közel 200 éves úttörő tapasztalat miatt a Leica Geosystems által kínált megoldásokat világszerte előszeretettel használják a szakemberek térbeli adatok rögzítésére, elemzésére és megjelenítésére. A cég nem titkolt célja, hogy műszereik a legszigorúbb precíziós és minőségi igényeknek is megfeleljenek. A műszerek előállítása az egész világon korszerű gyártóüzemekben történik, ahol a svájci technológiát kivételes szaktudással párosítják.

Érdekességként megemlítendő, hogy a Leica Geosystems története majdnem 200 évvel ezelőttre nyúlik vissza. 1819-ben megalapították a Kern & Co. vállalatot, majd valamivel több, mint 100 évvel később Heinrich Wild kifejlesztette a T2 modellt, amely a világ első valóban hordozható, optomechanikus elven működő teodolitja* lett.
A feltaláló ezzel a műszerrel lefektette a modern méréstechnika alapjait.
Az elmúlt kétszáz év folyamán a cég számos átalakuláson átment, mire világelső lett az innovatív felmérőeszközök gyártásában.

Leica Disto D2 lézeres távolságmérő

Az építőiparban dolgozók számára is hatalmas segítséget jelentenek a Leica mérőműszerek, legyen szó távolságmérőről, vonal-, vagy keresztlézerről, vagy akár lézerszemüvegről. A Leica mérőműszerekben a kis méret ellenére nagy lehetőségek rejlenek! Praktikus forma, kiterjesztett funkciók, melyek a gyors és egyszerű használattal óriási segítséget nyújtanak a hossz-, és terület mérésekhez, valamint a tökéletes vízszintezésben. Természetesen mindezt a kiváló svájci minőséget és pontosságot a Leica Geosystem műszerei biztosítják.

A Leica Geosystems a méréstechnikai megoldások vezető gyártója. Prémium termékeket és innovatív szolgáltatásokat kínál, műszereik fejlesztése és gyártása az egész világon svájci technológia segítségével történik. A gyártási folyamatok magas szakértelemmel és a világszerte jelentkező igények, illetve elvárások pontos ismeretével párosulnak.

Legyen szó a világ bármely pontján történő műszer gyártásról, a Leica Geosystems minden termékében svájci technológia található.

*Teodolit: egy mérőműszer, ami vízszintes és függőleges szögek precíz mérésére alkalmas.

Forrás: leica-geosystems.com

Leica Geosystems – méréstechnika mesterfokon

Read previous post:
A SAPHO fürdőszobai termékek, és a gyár

A SAPHO vállalat széleskörű szaniterfelszerelést, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, kellékeket, kádakat, zuhanykabinokat és szerelvényeket forgalmaz. A cég 1990-ben alakult, családi vállalkozásként, majd...

Close