Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Finom elegancia – Zalakerámia Domus fürdőszobai kollekció

A Zalakerámia Domus család natúr elefántcsontszín és neutrális bézs árnyalataival, valamint az ehhez társuló elegáns márványmintás felülettel mesés enteriőrt alakíthatunk ki fürdőszobánkban. A finom stílusú megjelenés megnyugtató kisugárzással párosul.

A Domus termékcsalád matt felületű csempéi és padlólapjai az ízléses, időtálló szépség megteremtői. Emellett a minőség is hozzájárul az elegáns környezethez.

domus2A Domus kollekció elefántcsont és bézs színei visszafogott és mérsékelt megjelenésűek. Ezek azok az árnyalatok, amelyek a helyiségbe lépőre nem gyakorolnak jelentős érzelmi hatást. Éppen ennek köszönhető, hogy a fürdőszobából a Domus család segítségével igazi meghitt oázist varázsolhatunk.

A Domus termékek remek alapot teremtenek a megnyugtató, pihentető fürdőszoba kialakításához. Egy olyan helyet hozhatunk létre segítségükkel, ahol nap mint nap igazán jól érezhetjük magunkat. Ahol az ember már alig várja, hogy az egész napos rohanás után vegyen egy forró fürdőt, kinyújtóztassa fáradt tagjait, felfrissüljön mind testileg, mind lelkileg.

domus3Ahhoz, hogy a Domus kollekció szépsége teljessé váljon, egy dekorcsempe és egy listello van segítségünkre. Ezek az elemek a család alapdarabjaival harmonizáló árnyalatukkal, valamint finom mintázatukkal nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Domus termékcsaláddal burkolt fürdőszoba festői szépségű egésszé váljon. Így lesz a végeredmény minden ízében harmonikus és esztétikus.

A Domus család csempéi 20 cm*25 cm-es méretben készülnek. A kollekció dekorcsempéje igazodik a falburkolók méretéhez. A listello pedig 5 cm*20 cm-es.

A Domus padlólapok 30 cm*30 cm-esek, az R9-es csúszásmentesség mellett PEI IV-es (magas) kopásállósággal rendelkeznek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Biztonságban az ünnepek alatt

Az ünnepek közeledtével egyre jobban rohanunk, szeretnénk mindent elintézni, hogy minden tökéletes, az elvárásainknak és családunknak a legjobb legyen. Sajnos...

Close