Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Letisztult és üde fürdőszoba – Zalakerámia Portofino termékcsalád

A Zalakerámia Portofino fürdőszobai kollekció matt felületével, visszafogottan csíkos hatású burkolattextúrájával kifinomult és elegáns felületeket alkot. A család finom színvilága remekül illeszkedik ebbe a klasszikus összképbe.

A hagyományos árnyalatú bézs és barna Portofino csempék és padlólapok választékát tovább gazdagítja egy egészen érdekes, narancsba hajló bézses színű falburkoló is. Így többféle színösszeállítás kigondolására van módunk az árnyalatok tökéletes harmóniája mellett.

portofino3A Zalakerámia Portofino csempék egyik különlegessége a nagy, 25 cm*40 cm-es méret. Ez az adottság rengeteg lehetőséget rejt magában. Amellett, hogy követi az aktuális európai trendeket, számos praktikus megoldáshoz is hozzájárulhat.

A Portofino csempék téglalap alakjának köszönhetően választhatunk a vertikális, vagy a horizontális kirakási minta közül, és ez a nagy mérettel kombinálva rendkívüli segítséget nyújthat a lakberendezés során a térérzet befolyásolására.

portofino2Kisméretű fürdőszobák esetében a vízszintes, körbefutó Portofino burkolattal tágasabbnak láttathatjuk a teret. Kisebb belmagasság esetén pedig a függőleges minta lehet segítségünkre. Hiszen a vertikálisan futó csíkok optikailag megnyújtják a látóteret. Ezzel a variációval ugyanakkor grandiózusabb összhatást is el tudunk érni.

A letisztult hangulatú Portofino csempék és padlólapok remek kiegészítője az egyetlen vonallal megrajzolt virágmintás dekorcsempe. Üdeséget csempészik az alapdarabok letisztult szépsége által nyújtott enteriőrbe.

A matt felületű Portofino padlólapok kopásállósága közepes és magas (PEI III-IV). Ez tökéletesen megfelel az otthoni általános használatnak. Emellett padlófűtés használata esetén is burkolhatunk velük.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Finom elegancia – Zalakerámia Domus fürdőszobai kollekció

A Zalakerámia Domus család natúr elefántcsontszín és neutrális bézs árnyalataival, valamint az ehhez társuló elegáns márványmintás felülettel mesés enteriőrt alakíthatunk...

Close