Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Padlólap

Fürdőszobák és színek – Lila

A fürdőszoba kialakításakor a lila szín hatalmas potenciállal rendelkezik. Attól függően, hogy mely árnyalatát választjuk, és mely kiegészítőkkel kombináljuk, a lila lehet kifinomult és elegáns, vagy akár bohém és tüzes.

Ugyanakkor az is elmondható a lila fürdőszobák tulajdonosairól, hogy némi merészség sem áll távol tőlük. Hiszen a lila padló és falak nagyban képesek befolyásolni az ott tartózkodók hangulatát, legyen szó az ott lakókról, vagy az oda érkező vendégekről.

lila1Az viszont biztos, hogy a lila felületekkel mesés fürdőszobát alakíthatunk ki. Az ügyesen megválasztott szaniterekkel, csaptelepekkel, tükrökkel és fürdőszobai bútorokkal többféle irányba elvihetjük e helyiség hangulatát.

Akármelyik stílust is válasszuk, a lila fürdőszoba egyedi személyiséggel bír, jó értelemben véve különbözik az átlagtól. Ez a pozitív különbözőség teszi kivételessé a lilát és árnyalatait.

Ha az erőteljes árnyalatú lila felületeket modern vonalvezetésű szaniterekkel kombináljuk, rendkívül karakteres kisugárzású, 21. századi fürdőszobát hozhatunk létre.

lila2Ha a pasztell színeket részesítjük előnyben a falfesték, vagy a hidegburkolatok kiválasztása során, élvezhetjük a lila visszafogottabb értékeit. A fürdőszobát nyugodt érzéseket kiváltó, virágos frissességgel teli szigetté varázsolhatjuk.

lila3A luxus hangulatra vágyóknak érdemes elgondolkodni a sötétlila falfelületek használatán. Ha ezt a markáns alapot olyan tárgyakkal kombináljuk, mint például a térben álló kád, vagy egy barokkos tükör, a végeredmény méltóságteljességet sugárzó lesz. Ez az összeállítás letűnt korok pompáját idézi fel, a teret pedig lélegzetelállító légkör tölti ki.

A lila fürdőszoba tökéletes választás lehet azok számára, akik mernek a megszokottól különbözni, jól érzik magukat az egyedi hangulatú és megjelenésű enteriőrben, amely egyszerre stílusos és trendi, de mégis képes kitűnni a tömegből.

 

Read previous post:
Kerámia padlólapok a fa természetességével

Az O.G. Natural padlólapok a nevükben is benne rejlő természetességet sugározzák. Kerámia padlólapok megjelenésükben a fa természetességével. Otthonunk bármely helyiségének...

Close