Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Monokróm feketén, fehéren

A fekete és a fehér épp annyira ellentétesek egymással, mint amennyire kiegészítik egymást. Az örök időktől tartó szembenállás összefonódással párosul. Ez a rendkívül érdekes viszony a fekete és fehér színek között teszik ezt a színkombinációt karakteressé és átütő erejűvé.

A monokróm színösszeállítások között akromatikus jelzővel illetett feketefehér kombináció egy igazi klasszikus. Időtlen szépségnek számít a lakberendezés, így a fürdőszobák berendezése terén is. Erőteljes megjelenése ellenére mindig divatos, nem fognak rajta az évek, stabilan esztétikus kombináció a folytonosan változó trendek mellett.

kerosEgy feketefehér fürdőszoba nem szorul állandó frissítésre, és kisebb átalakításokra, hiszen népszerűsége töretlen. Ezért nagyszerű választás a fürdőszoba tervezésekor, hiszen a fekete-fehér színösszeállítás hosszútávra szóló befektetés.

A fekete és fehér számos kombinációs lehetőséget tartogat magában. Már ha csak a hidegburkolatok kirakási lehetőségeit latolgatjuk, akkor is rengeteg variáció áll lehetőségünkre. A legegyszerűbb az egyszínű fekete padló és egyszínű fehér falfelületek találkozása.

De ezen túlmenően kreativitásunkat bevetve a sakkminta, a csíkok vagy akár a geometrikus minták felvonultatása is kivitelezhető. Bármit is válasszunk, a színek kontrasztja miatt a végeredmény látványos és dekoratív fürdőszobát eredményez.

laufen2Arról nem is beszélve, hogy egy fekete csempével burkolt fal, vagy egy fekete padlófelület milyen nagyszerű hátteret képes nyújtani egy finom vonalú fehér kád, vagy mosdó számára.

A feketefehér fürdőszoba tiszta vonalaival a minimalista, az art deco, vagy az indusztriális otthonok tökéletes részévé válhat. De ha melegebb árnylatú fa bútorokkal egészítjük ki, akkor puhíthatunk is az összképen.

Ahhoz, hogy a monokróm fürdőszobánk még egyedibbé válhasson, egészen különleges tárgyak is segítségünkre lehetnek. Egy fehér, vagy fekete csaptelep például kivételessé teheti az összképet. Az kisebb méretű fekete és fehér kiegészítők pedig abban lehetnek a segítségünkre, hogy a tökéletességig csiszolhassuk a fürdőszoba látványát.

 

Read previous post:
Fürdőszobák és színek – Terrakotta

A terrakotta gazdag barnás-vörös árnyalatai meleg és hívogató légkörrel töltik meg a fürdőszobát. Létrehozhatunk általa egy olyan helyet otthonunkban, melynek...

Close