Beltér Burkolat Csempe Festék Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Zöld

A fürdőszoba megtervezésekor számtalan dolgot kell megfontolni annak érdekében, hogy a végeredmény kényelmes, ugyanakkor lenyűgöző látványt nyújtó legyen. De az a tény tagadhatatlan, hogy az uralkodó szín az, amely leginkább meghatározza e helyiség hangulatát.

Igen sokan vallják magukat a zöld szín szerelmesének. Ez annak fényében egyáltalán nem meglepő, hogy ezt az árnyalatot tartják zöldhagyományosan a legmegnyugtatóbb színnek. A fürdőszobában ez a tulajdonság különösen kívánatos. A pihentető kisugárzás ráadásul a természetből fakadó frissességgel párosul.

A zöld árnyalatainak ezek a jellemvonásai gondoskodnak arról, hogy a fürdőszoba a kikapcsolódás helyszínévé válhasson. Öltöztessük a fürdőt akár teljesen zöld pompába, vagy alkalmazzuk csak egy-egy felületen, mint a padló- vagy a falburkolat esetében. zöld5

Ha elhatároztuk, hogy ez az a szín, amire vágyunk a fürdőszobánk tökéletessé tételéhez, változatos kínálatból csemegézhetünk. A hidegburkolatok piacán komplett termékcsaládokat is találhatunk, melyekben a zöld az egyeduralkodó árnyalat. Vagy akár önállóan is válogathatunk a padlólapok és csempék közül az ízlésünknek megfelelő, és egymással harmóniában álló darabokat.

Tovább bővíti a lehetőségeket a fugázó anyagok kiválasztása. Ha például mély zöld hidegburkolatot kombinálunk hasonló árnyalatú fugázó anyaggal, akkor zöld3karakteres, erőteljes végeredményt érhetünk el. De ha például egy pasztell zöld csempét fehér fugázó anyaggal hozunk össze, akkor tisztaságot sugárzó, ugyanakkor üdítően ható felületekben gyönyörködhetünk.

A belső falfestékek vonatkozásában pedig tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a zöld árnyalat megálmodásakor, hiszen minden megvalósítható. zöld6

A számtalan zöld kiegészítő, mint például a szőnyeg, vagy a függöny mellett ma már egyéb lehetőségek is kínálkoznak a fürdőszoba színessé tételében. Akár modern, a megszokottól eltérő zöld csapteleppel is egyedivé tehetjük a fürdő megjelenését.

Egy ilyen enteriőrben pedig még a szobanövények is otthonra találhatnak, segítségükkel megalkothatjuk a természetes nyugalom szigetét a fürdőszobánkban.

Read previous post:
Hogyan válasszuk ki fürdőszobánk színeit?

Először is le kell szögezni, hogy a fürdőszoba színvilágának uralkodó elemeinek kiválasztásakor nincs általános érvényű jó vagy rossz irány. Bár...

Close