Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Hagyományos stílus – Zalakerámia Mura fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia hagyományos értékeket képviselő, márványmintás fürdőszobai burkolat kollekció hármasa a Duna – Mura – Tisza fantázianevet viseli. Mindhárom termékcsalád annak a stílusnak a képviselője, amely Magyarországon már méltán kiállta az idő próbáját.

A Mura család márvány hatású mintázatával elegáns és előkelő felületek létrehozására ad lehetőséget. Megidézi a valódi márvány minden pozitív tulajdonságát. Az időtlen, divatból soha ki nem menő szépséget. A Mura termékcsaláddal megfizethető módon csempészhetjük otthonunkba a luxust.

mura2A Mura kollekció egyediségét az őt meghatározó színek adják meg. A termékcsaládot uraló zöld árnyalatokkal gyerekjáték a fürdőszobát egy meghitt, békés, megnyugtató szigetté alakítani. Hiszen a zöld szín maga a természetesség. A szépsége mellett hozzájárul a bennünk lévő harmónia és egyensúly megteremtéséhez is.

A Mura csempék fényes felületűek. Kétféle szín is rendelkezésünkre áll a burkolat tervezésekor. Egy világosabb és egy sötétebb tónusú zöld csempe közül választhatunk. De lehetőségünk nyílik akár ezek kombinációjára is. A Mura csempék mérete 20 cm*25 cm.
A dekoratív összkép megteremtését segíti továbbá a Mura család tagjaként egy listello is. Ez fényes felületével és színvilágával a csempék tökéletes kiegészítője. A virág mintázat kialakítása hozzájárul az elegáns megjelenés megteremtéséhez.

mura3A matt felületű Mura padlólap a csempékkel harmonizáló sötétzöld színben készül. Padlófűtéses helyiségben is használható, kopásállósága magas (PEI IV). Ez utóbbi tulajdonságnak köszönhetően a fürdőszobán kívül akár erős igénybevételnek kitett helyeken is burkolhatunk a Mura padlólappal, legyen szó akár a konyháról, akár az előszobáról.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Design, praktikum, harmónia a fürdőszobában – fürdőszobabútorral

Mindannyiunknak szüksége van az otthonunkban egy kis zugra, a "nyugalom szigetére", ahová egy kis időre visszavonulhatunk, ahol egyedül lehetünk, ellazulhatunk....

Close