Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Design, praktikum, harmónia a fürdőszobában – fürdőszobabútorral

Mindannyiunknak szüksége van az otthonunkban egy kis zugra, a “nyugalom szigetére”, ahová egy kis időre visszavonulhatunk, ahol egyedül lehetünk, ellazulhatunk. Talán nincs is erre jobb helyszín, mint a fürdőszoba.
Ezért is fontos a fürdőszoba harmonikus, rendezett kialakítása, hogy egy-egy fárasztó nap után, kellemes, otthonos, rendezett környezetben lazulhassunk el egy kád forró vízben elmerülve.

Pipere cikkeink, egyéb fürdőszobai kellékeink elrendezését, esztétikus tárolását mi sem biztosíthatja jobban, mint stílusunkhoz, a fürdőszobánk stílusához illő fürdőszobabútor.

A körültekintően megválasztott fürdőszobabútor díszítőelemként is funkcionálhat a praktikussága mellett. Hatalmas kínálat áll rendelkezésünkre, melyekből kiválaszthatjuk az otthonunkhoz, fürdőszobánkhoz leginkább illő, igényeink szerint funkcionáló darabot.

furdoszobabutor-ravak-sd-classic-espressoA kiválasztás kezdetén mindenképp a kifejezetten fürdőszobai használatra tervezett bútorokat vegyük szemügyre. Szakkereskedésekben vagy interneten keressük a fürdőszobabútorokat kínáló palettát. A minőségi fürdőszobabútorok speciális páratűrő anyagból készülnek, speciális elzárással vagy fényezéssel, hogy a fürdőszobai párás környezetben is tökéletes megjelenésűek maradhassanak.

A fürdőszobai környezetben – vizes helyiség lévén – a felszabaduló vízgőz, vízpára hatására hamar tönkremehet a nem fürdőszobai igénybevételre tervezett bútordarab.

A fürdőszobabútor kínálatban is megtalálhatóak tömör fa alapanyagból vagy bútorlapból készült darabok is.

A tömör fa fürdőszobabútorok magasabb árfekvésűek, ám élettartamuk is hosszabb.

Többféle változatú fürdőszobabútor összeállítást vásárolhatunk: komplett fürdőszobabútor, mely alsó- és felső szekrény összeállítása, mosdóval. Az szekrény lehet fiókos vagy nyílóajtós is. A felső rész is lehet nyíló ajtós, polcos vagy csak tükör polc nélkül. A felső rész lehet világítással szerelt, vagy a nélküli is.
Képzeljük el, milyet szeretnénk, és ez alapján keresgéljünk.

Az alsó szekrény lehet falra szerelhető vagy lábakon álló. Lehet mosdóval szerelt, vagy lehet mosdó nélküli, melyhez vásárolhatunk igényeinknek leginkább megfelelő, a bútorba szerelhető darabot is, vagy választhatunk pultra ültethető mosdótálat is.

Kiegészítő fürdőszobabútort is vásárolhatunk, mely a mosdótól, vizes egységektől függetlenül funkcionál a fürdőszobai szettjeink tárolása érdekében.

furdoszobabutor-infinity-vougeMára a fürdőszobabútorok színvilága rendkívül sokrétű lehet. A hagyományosnak számító fehér színű bútorok mellett hatalmas választék áll rendelkezésre mind színvilág, mind stílust vagy felületi design-t illetően – klasszikus, modern, mediterrán, futurisztikus… fényes, matt, selyemfényű… stb.
A színes paletta sokrétű, megtalálhatók a színkombinációval kialakított design fürdőszobabútorok is sok gyártó kínálatában.furdoszobabutor-infinity-future

A legtöbb gyártó a vásárlói igényeket figyelembe véve rendelésre készíti a fürdőszobabútorokat, így ha nem sürgős a vásárlás, érdemes megvárni az 1-2 hét gyártási időt, ha az általunk választott színben vásárolhassuk meg fürdőszobánk ékének is számító fürdőszobabútorunkat.

A jól megválasztott fürdőszobabútor segít megteremteni a harmóniát a fürdőszobában, hogy rendezett környezetben, valóban ellazulhassunk a kedvenc fürdőkádunkban, kellemes zene hallgatása közben, a kád szélén körbepakolt tusolószettek lepotyogásának zavaró ténye nélkül.

Érdemes tehát fürdőszobabútort vásárolnunk a kis fürdőszobánkba is, hogy mindenek meglegyen a helye, és a fárasztó munkanap után valóban zavartalanul, kellemes környezetben pihenhessünk legalább egy fél órát.

 

Read previous post:
Hagyományos stílus – Zalakerámia Duna fürdőszobai burkolat család

Magyarországon napjainkban is jelentős igény mutatkozik a hosszú múltra visszatekintő, széles körben népszerű márvány mintás fürdőszoba burkolatok piacán. A Zalakerámia...

Close