Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba

Színek kavalkádja a fürdőszobában

Bár viszonylag kevés időt töltünk a fürdőszobában, mégis életterünk szerves részét képezi. Ezért is fontos, hogy képviselje stílusunkat, színeiben békét, nyugalmat, vidámságot találjunk. A reggeli napindító és az esti napzáró tevékenységünk színtere legyen színeiben és felszereltségében is számunkra és a az egész család számára a legmegfelelőbb.

Néhány tippel, ötlettel, inspirációval segítünk Önnek, hogy az elképzeléseiben kialakult kedvenc fürdőszobája végül teljességében kibontakozhasson, és a megvalósítást követően elégedett legyen fantáziájával és az eredmény hangulatával, kisugárzásával is.

A stílus megtalálását követően a burkolat, a fal színek kiválasztása következhet, majd a hozzájuk illő berendezési tárgyak, szaniterek, kád, zuhanykabin és a fürdőszobabútorok. Képzeljük el az egész fürdőszobát, ehhez mérten válasszuk meg a burkolólapokat és  a berendezést. Kérjünk szakkereskedésben 3D tervezést! Szerencsére már sok kereskedés felismerte e szolgáltatás jelentőségét.

paradyz-vivida-violaNincs is jobb, mint egy vidám fürdőszobában kezdeni a napot. Vidám színek, kerekded formák, melyeknek köszönhetően vidáman indulhat a napunk is. Akára a  fehér alapszínt is kombinálhatjuk narancs, vagy napsága csempével, vagy akár ezen csempékhez illesztve a szaniterek is lehetnek színesek. Választhatunk térben álló kádat, vagy sarokkádat, ám az egyenes kádak között is hatalmas választékban keresgélhetünk, a fürdőszoba adottságainak megfelelően.

keros-gb-varna-verde-zoldA vidám színekhez a friss, üde érzetet keltő színvilág is nagyon közel áll. Zöld, sárga csempék, ezek kombinációi, szintén a fehér alapszínnel kombinálva üdítően hatnak ránk, amikor a fürdőszobába megyünk. Szintén ajánlott a gömbölyded formák választása szaniterek, egyéb berendezés esetében.

zalakeramia-kendo-harmony

 

Sokan kedvelik a kék színt, ám egyeseknek mégis ijesztően hat a gondolat, hogy a fürdőszoba kék legyen. A hatalmas színválasztékkal előttünk álló kék csempe és fürdőszoba bútor kínálatnak köszönhetően a kék szín kedvelői is megtalálhatják álmaik fürdőszobájának kellékeit. A kék többféle árnyalatában találunk csempéket, padlólapokat, melyek tökéletes harmóniában vannak a fehér szaniterekkel.

A tiszta víz, a friss levegő, a kék égbolt nyugodt hangulata költözik életünkbe kék fürdőszoba kialakításával.

paradiso-viola-1-xA lila energiával tölt fel, megnyugvást hoz lelkünknek, és fürdőszobánk már-már egyedi megjelenést kaphat. Válasszunk bátran lila burkolatot, csempét, padlólapot, hozzá illő lila fürdőszobabútort bátran, nem fogunk csalódni az eredményben.

Ám ne essünk túlzásba, a harsány lila színeket kombináljuk azonos termékcsaládba tartozó fehér csempével, padlólappal, hogy valóban energiával töltsön fel a fürdőszobában tartózkodás, feszültséget hozó erőszakos színhatás nélkül.

Hölgyek, figyelem! Bátran válasszunk lila, pink színeket a fürdőszobába, hisz ezek a színek az igazán nőicis fürdő megjelenését eredményezik.

zalakeramia-roses-fekete-feher-pirosPiros? Fekete? A fürdőszobában? Bizony, el se hinné, milyen extravagáns fürdőszobát alakíthat ki ezen színek kombinációjával. Válasszon hozzájuk szögletes szanitert a tökéletes összhatás érdekében.

A meleg színek kedvelőinek a narancs, vagy barna és beige kombináció segítenek megteremteni álmaik fürdőszobáját.

Sötét színek kedvelői általában a modern, letisztult stílus követői. Szögletes formák, letisztult megjelenés, harmonizáló, tiszta összhatás – a modern stílusok kedvelőinek a nyugalom szigetét teremtik meg. A fekete, egyéb sötét színű csempék a fehér vagy némely esetben a beige csempékkel kombinálva mutatnak igazán jól. Szögletes szaniterek, fehér, vagy a csempe színével harmonizáló, fehérrel kombinált modern megjelenésű fürdőszobabútorok teszik tökéletessé az összhatást.

zalakeramia-panamaAz alapvetően sötét színvilágú fürdőszobák kialakításánál nagyobb hangsúlyt kell fektetni a megfelelő megvilágításra.

A fürdőszoba színeinek pompájába bátran képzeljük bele a fürdőszobai radiátort is. A választékban megtalálhatjuk a klasszikus fehér kivitelt, a króm csillogásút, valamint a design radiátorokat, és a különböző színekben pompázó fürdőszobai radiátorokat. Kellemes meleget adnak télen,valamint száríthatjuk rajta a törölközőnket is.

 

A világos, leginkább fehér fürdőszobák kedvelői könnyedén feldobhatják a fürdőszoba hangulatát színes kiegészítőkkel, egy-egy színes gyertyával, színes törölközőkkel, színes fürdőszoba szőnyeggel.

Essen bármely színvilágra is a választás, a kereskedelem hatalmas árukínálatában megtalálhatjuk a megfelelő darabokat, kis kitartást, nézelődés az interneten, és fantáziánk szüleményét viszontláthatjuk a fürdőszobában.

 

 

Read previous post:
Hagyományos stílus – Zalakerámia Mura fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia hagyományos értékeket képviselő, márványmintás fürdőszobai burkolat kollekció hármasa a Duna – Mura – Tisza fantázianevet viseli. Mindhárom termékcsalád...

Close