Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Hidegburkolat a selyem finomságával: Khan Silk kollekció

A Khan Silk kollekció csempéi és padlólapja nem mindennapi, textil hatású textúrájával igazán különleges eleganciát képvisel. Modern, kivételes stílusú felületeket hozhatunk létre alkalmazásával fürdőszobában, nappaliban egyaránt.

A Khan Silk csempék kétféle színárnyalatban készülnek, selyem szövetre hasonlító textúrával. Színei a melegebb hatású beige, valamint a hűvös eleganciát képviselő gray, és light gray (szüreke) színek. A Khan Silk csempék az aktuális trendeknek megfelelően nagyméretűek, 25 cm*40 centiméteresek.

Bár a Khan Silk Grey, és Light Grey csempék hűvösnek ható színvilága sokakat gondolkodásra késztet, hogy valóban jó választás a fürdőszobába ez a kollekció, azt kell mondjuk határozottan, hogy igen. Hisz a selyem hatású textúra igazán különlegesség, barátságossá teszi e termékcsaládot.

A termékcsaládban dekorelemek is megtalálhatóak, az igazán különleges felületek kialakításához. A Khan Silk Flowers dekorcsempe, és Silk Flowers dekorcsík (listello) alkalmazásával fényűző pompát és puhaságot varázsolhatunk az enteriőrbe. A Khan Silk Flowers dekorcsempe szettben kapható, mely 2 db dekorcsempét tartalmaz.

A Khan Silk Beige melegsége a bézs színben rejlik, melyet méginkább erősít a textilhatású struktúra. A dekorelemekkel kombinálva igazán kellemes környezetet teremthetünk.

A Silk burkolat családban megtalálható a csempék színvilágához illeszkedő padlólapok is, Grey és Beige színben, 33,3*33,3 cm mérettel, matt felülettel, PEI 3. (közepes) kopásállósággal, így ajánlható fürdőszobába, étkezőbe vagy akár nappaliba is. Padlófűtés esetén is bátran alkalmazhatjuk, kizárólag flexibilis burkolatragasztó és fugázó felhasználásával.

A Khan Silk termékcsalád rendkívül érdekes, textil hatású textúrájával pazar megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, legyen szó akár a fürdőszobáról, akár a nappaliról. Nem mindennapi selyemszerű tapéta hatását kelti a falon, mely igazán modern, elegáns környezetet teremt.

Read previous post:
Modern mégis hagyományos: Khan Nove csempe kollekció

Klasszikus márványhatású csempemintázattal modern öszképet varázsol az enteriőrbe a fürdőszobába álmodott Khan Nove burkolat kollekció. A nagy méretű színátmenetes csempék...

Close