Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Hívogató légkör – Zalakerámia Rondo fürdőszobai család

A Zalakerámia Rondo kollekció klasszikus bézs, és melegséget sugárzó terrakotta árnyalataival a hívogató, kellemes hangulatot árasztó fürdőszobára vágyók tökéletes hidegburkolata. Az egyedi megjelenésről pedig a család változatos dekorelemei gondoskodnak.

A fényes felületű Rondo termékcsalád konzervatívabb, hagyományosabb darabjai a világos és sötét bézs csempék és padlólapok. Ezek az árnyalatok hosszú ideje töretlenül népszerűek a fürdőszoba burkolatok világában. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen visszafogott megjelenésének köszönhetően nyugodtságot sugároz, finom hangulatú tereket hozhatunk létre segítségével.

rondo1A bézs semlegesebb hatásának másik nagy előnye, hogy remekül kiemelhetünk vele erőteljesebb árnyalatokat, mint például a terrakotta Rondo csempéket és padlólapokat.

Ezeket a világos téglaszín elemeket a természet ihlette, az égetett agyag naturális árnyalata. Így automatikusan az otthonosság érzését párosítjuk a terrakotta Rondo darabokkal.

A természetközeli hangulat azonban itt még nem ér véget. A Rondo dekorcsempe és listello választék minden darabjának közös vonása a stilizált Nap motívum. Ez az elem remekül illeszkedik a melegséget sugárzó terrakotta árnyalatokhoz, de mindezt modern formában teszi.

rondo3Mind a 25 cm*40 cm-es dekorcsempék, mind pedig a 8 cm*40 cm-es listellok három árnyalata közül választhatunk. Világos és sötét bézs, valamint világos téglaszín uralta dekorelemek állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy megtalálhassuk a számunkra tökéletes színkombinációt.

Természetesen a Rondo kollekció tervezésekor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden egyes darabja harmonizáljon egymással. Így az összhang garantált, rajtunk az áll, hogy világosabb, vagy sötétebb összképet szeretnénk-e elérni a fürdőszoba burkolásával.

A Rondo padlólapok mérete 33,3 cm*33,3 cm, fagyállóak, padlófűtéses helyiségben is használhatóak. A kopásállóság megfelel otthonunk bármelyik pontján történő burkolásra (PEI III-IV).

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Látványos színek és textúrák – Zalakerámia Macchiato kollekció

A Zalakerámia Macchiato termékcsalád karakteres színösszeállításával, valamint rendkívül érdekes, textil hatású felületével pazar megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, legyen szó...

Close