Beltér Burkolat Csempe Konyha Otthon, lakás Padlólap

Látványos színek és textúrák – Zalakerámia Macchiato kollekció

A Zalakerámia Macchiato termékcsalád karakteres színösszeállításával, valamint rendkívül érdekes, textil hatású felületével pazar megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, legyen szó akár a fürdőszobáról, akár a nappaliról.

A Macchiato csempék és padlólapok nem mindennapi, négyzetrácsos, textilt imitáló textúrájával eltérhetünk a szokványos hidegburkolatoktól. Modern, kivételes stílusú felületeket hozhatunk létre.

macchiato3A Macchiato kollekció színösszeállításának a nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Két domináns árnyalat határozza meg a családot. A tört fehér és a sötétbarna. E két szín kontrasztos kapcsolatának köszönhetően kapunk rendkívül látványos, karakteres felületeket.

macchiato1Az egyszínű fehér és barna Macchiato csempék és padlólapok mellett mindkét árnyalatban készül diszkrét növényi mintázatú falburkoló is. Ezekkel a darabokkal bájosabb megjelenéssel tudjuk felruházni a felületeket.

A Macchiato termékcsalád feltűnő, geometrikus mintázatú dekorelemekkel is kibővül. A csempék méretével megegyező 25 cm*50,3 cm-es dekorcsempék, valamint egy 5 cm*50,3 cm-es listello is gazdagítja a választékot. Ezek azok a darabok, melyek megjelenésükkel rendkívül modernné és dekoratívvá tudják alakítani az összképet.

macchiato2A Macchiato kollekció tartalmaz továbbá egy Caffe fantázianevű két darabos dekorcsempe szettet. Ez kávéscsészét és kávébabot ábrázoló mintázatával adja meg a lehetőséget arra, hogy a Macchiato családdal konyha hangulatához is nagyszerűen illeszkedő burkolatot hozhassunk létre.

A Macchiato padlólapok mérete 30 cm*30 cm. Tökéletesen megfelelnek otthonunk bármely területének burkolására. Fagyállóak, padlófűtés alkalmazása esetén is használhatóak. Kopásállóságuk megfelel a háztartások bármely helyiségében előforduló igénybevételnek (PEI III, PEI IV).

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Káprázatos felületek – Zalakerámia Pirit család

A Zalakerámia Pirit kollekció különleges színátmenetes textúrájával, valamint az egészen kivételes árnyalataival stílusok egész sorához létrehozhatjuk a tökéletesen illeszkedő hidegburkolat...

Close