Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Khan Osaka csempecsalád – modern, fiatalos, vagy akár a természetközeli fürdőszoba kialakításához

Igen, kedves olvasó, a Khan Osaka termékcsalád színválasztékának köszönhetően könnyedén kialakítható bármely hangulat a fürdőszobájában.

Ezt a csíkos, matt felület, valamint a többféle mintázattal készülő dekorcsíkok (listellok) és dekorcsempék teszik lehetővé. 

 

A Khan Osaka teremékcsalád enyhén csíkos, matt felülete, valamint a többféleképpen variálható dekorelemek és az egymással kombinálható színek szinte bármely korosztály és stílusirányzat kedvelőinek igényeit kielégíthetik.

oska-beigeAz Khan Osaka padlólapok 33,3*33,3 cm méretben készülnek, 8 mm lap vastagsággal, PEI III kopásállósági fokozattal. Tökéletes választás fürdőszobák, vagy akár nappalik burkolására is!

A csempék 20*30 cm-es méretben készülnek, a kollekció színeiben.

Modern, fiatalos stílusú fürdőszoba kialakításához bármely szín választható, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk kialakítani.

Vidám, melegséget tükröző fürdőszobába például kombináljuk az Osaka Beige és az Osaka Orange színek padlólapjait, csempéit. A dekorcsempék még inkább feldobják a hangulatot. Kiegészíthetjük a kompozíciót a Khan Osaka Beige 6,5*30 cm-es listellóival is.

osaka-brown-padlolap
Ha inkább konzervatívabb irányba szeretnénk elmenni, válasszuk az Osaka Beige és az Osaka Brown kombinációját, a Beige Lux 5*20 cm-es vagy Brown Lux 5*20 cm-es dekorcsíkok valamelyikével dekorálva. Feldobhatja a hangulatot, ha az Osaka Beige dekorcsempét is becsempésszük visszafogottan a falfelületbe.

A természetközeli hangulatú fürdőszoba kialakításához szintén az Osaka Brown és a Beige színek kombinációja ajánlott, valamint a Khan Osaka Green-t is ajánljuk figyelmébe, ám a merészebbek kombinálhatják akár mindhárom szín is ugyanazon fürdőszobában… a színes fürdőszobánknak, terveinknek csak a fantáziánk szabhat határt.

osaka-blue-dekor

 

Meg kell említenünk még az Khan Osaka Blue kollekciót is, mely a klasszikusan kék fürdőszoba színt varázsolja elénk, modern, fiatalos dekorelemekkel kombinálva.

Megállapíthatjuk, hogy a Khan Osaka termékcsalád színei, színkombinációi rengeteg stílusirányzat képviselőinek lehet tökéletes és nem utolsó sorban költséghatékony választás, hisz I. osztályú minősége mellett elérhető áron megvásárolhatjuk.

 

Read previous post:
Időtlen szépség – Zalakerámia Iberia padlólap család

Az Iberia padlólapok mázrétegét az évezredes hagyományokra visszanyúló cotto lapok ihlették. Ez a Mediterráneum hagyományos mázatlan cserép burkolata volt. Az...

Close