Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Időtlen szépség – Zalakerámia Iberia padlólap család

Az Iberia padlólapok mázrétegét az évezredes hagyományokra visszanyúló cotto lapok ihlették. Ez a Mediterráneum hagyományos mázatlan cserép burkolata volt. Az Iberia kollekció színvilága ezt az ősrégi, égetett agyag színvilágot idézi fel a terrakotta világosabb és sötétebb árnyalataival.

Ezek a színek segítenek otthonunkat melegebbé, meghittebbé varázsolni. A természetes megjelenés nagyban hozzájárul a mindennapok nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb hangulatához. A mediterrán rusztikum finom jelenléte az atmoszférában pozitív hatást gyakorol ránk a stressz és a rohanás világában. Kedvünk támad tőle kicsit megállni, megpihenni, odafigyelni olyan dolgokra, amelyek máskor talán fel sem tűnnek.

Az Iberia padlólapok tökéletesen egyesítik az időtlenséget és a tradicionalitást a modernitással, és a legújabb gyártási technológiákkal.

iberia3iberia4iberia5

Az Iberia családban sokféle padlódekort találunk. Ezek nem csak sorminták kirakására használhatóak, hanem mivel egymással is többféleképpen összeilleszthetőek, rendkívül változatos motívumokat alakíthatunk ki. A puritánabb megoldások mellett látványos mintákat is létrehozhatunk, ezzel téve élettel telibbé a padlót és a helységet.

iberia2A matt felületű Iberia kollekció darabjai R9-es csúszásmentességgel, és magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkeznek. Otthonunk bármely helyiségében korlátozás nélkül használhatjuk. A fagyállóságnak köszönhetően erkély, vagy terasz burkolására is alkalmasak.

Az Iberia padlólapok kétféle méretben készülnek. Lehetőségünk van a 33,3 cm*33,3 cm-es, vagy a 33,3 cm*16,5 cm-es méret közül választani. Vagy akár kombinálhatjuk is őket. Az Iberia mázas gres lapok padlófűtés esetén is használhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Hidegburkolatok fagyállósága

A hidegburkolatok fagyállósága a burkolat vízfelvételétől, vagyis porozitásától függ. Általában a 3% vízfelvétel alatti padlólapok ajánlhatók kültérre is a hazai...

Close