Beltér Burkolat Csempe Otthon, lakás Padlólap

Kivételes dizájn – Zalakerámia Petrol termékcsalád

A Zalakerámia az elmúlt időszakban rendkívül sok energiát fektetett a digitális technológia fejlesztésébe. Ennek a munkának az egyik legvarázslatosabb eredménye a 2014-ben bemutatott Petrol kollekció. A család padlólapjai, csempéi és dekorjai a letisztult, minimalista irányvonalat képviselik a modern igényeknek tökéletesen megfelelve.

A Petrol termékcsaláddal eltérhetünk a megszokottól, egyedi felületeket hozhatunk létre. De ez nem hivalkodó, rikító megjelenést takar, hanem stílusosan elegáns, kifinomult arculattal rendelkező külcsínt.

petrol2A Petrol kollekció már kivételes felületű csempéivel és padlólapjaival is megállná a helyét a piacon. Azonban a “City” fantázianevű két darabos dekorcsempe szettek adják meg azt a pluszt, amitől a Petrol család a végtelen egyediségét elnyeri.

A “City” dekorokon a világ kultikus épületeinek a sziluettje jelenik meg. Ez a jellegzetes minta garantálja a Petrol kollekció darabjaival burkolt felületek egyedülálló és kivételes modern stílusát.

petrol4Természetesen az sem utolsó szempont, hogy ez a páratlan megjelenés a Zalakerámiát jellemző megfizethető minőséggel párosul.

A matt felületű Petrol padlólapok 30 cm*30 cm-es, valamint a csempék méretéhez igazodó 20 cm*50 cm-es méretben is készülnek. Közepes kopásállóságúak, beltéri használatra alkalmasak. Felületük színátmenetes, barna és sötétszürke színek közül választhatunk.

A 20 cm*50 cm-es Petrol csempék árnyalatai között megtalálhatóak a padlólapokéval megegyező színek, de ezek kiegészülnek két további változattal. Bézs és világosszürke visszafogottabb tónusokkal.

petrol3A Petrol falburkolók választékának gazdagságát tovább növeli két muretto stílusú csempe, melyek kiválóan illeszkednek a család modern megjelenéséhez.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Ceresit CR 90 Crystaliser vízszigetelés

A szigetelés, a vízszigetelés szükségessége a burkolás során gyakran felmerül, hisz a szigetelés megléte és minősége befolyásolja minden burkolat élettartamát....

Close