Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Látványos, mégis visszafogott – Zalakerámia Pompei termékcsalád

A Zalakerámia Pompei kollekció nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A család összetétele a túlbonyolítástól mentes. Ennek köszönhetően nem kell elvesznünk a részletekben, de ugyanakkor a dekoratív felületeket megkapjuk a Pompei padlólap családdal.

A Pompei kollekció három tagból áll. A 30 cm*60 cm-es, nagyméretű padlólap két hozzá illeszkedő mozaikmintás padlódekorral egészül ki.

pompei1De még mielőtt bárki azt gondolná, hogy a Pompei család unalmas, rögtön meg kell jegyezni, hogy a padlólap árnyalata egészen kivételes. A bézs szín dominál a padlóburkoló felületén. Ez még mindig teljesen megszokott lenne, de a Zalakerámia egy egészen különleges tónust választott meg.

A szürke jelenléte is megfigyelhető a Pompei padlólapon, ami a bézzsel kombinálva rendkívül egyedi árnyalatot alkot. Egy padlólapon belül jelennek meg egyszerre a hideg és meleg színek, érdekes egyensúlyi állapot alakul ki, ez teszi nem mindennapivá a Pompei kollekciót.

pompei3-2Ezzel a jellegzetes megjelenéssel karakteres felületeket alakíthatunk ki, melyek roppant egységes képet mutatnak. Ötvözik a látványos, modern stílust a visszafogott, kellemes hangulattal.

A kirakási minták lehetőségeinek nagy számáról, és az esztétikum területén a teljességéről a Pompei család két dekor tagja gondoskodik. Mindkettő felülete megegyezik a mintázat vonatkozásában. Sávokból álló mozaikminta teszik igazán tetszetőssé őket.

pompei52pompei4-2A színek területén találunk a Pompei dekorok között eltérést. Egy világosabb és egy sötétebb árnyalat is rendelkezésre áll. De mindkét darabra igaz, hogy a padlólapokon már megismert különleges árnyalat variációiból épülnek fel.

A Pompei padlólap magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkezik. Ennek köszönhetően otthonunk bármely pontján, akár az erősebb igénybevételnek kitett területeken is tökéletes hidegburkolatot alkot. A Pompei kollekció minden darabja fagyálló, így a kültéri felhasználás is lehetséges.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
A padló tisztítása

Sokféle padló, padlóburkolatot használunk otthonunk burkolására, legtöbbször helyiségektől eltérően. Leggyakrabban előforduló a padlólap (vagy padlócsempe), a lamináltpadló, parketta, szőnyeg vagy...

Close