Beltér Burkolat Csempe Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Meleg és otthonos felületek – Zalakerámia Galicia család

A Zalakerámia Galicia kollekció névadója a Spanyolország északnyugati részén fekvő tartomány. Ebből rögtön sejthetjük, hogy rendkívüli otthonosságot sugárzó, meleg, rusztikus hatású termékcsaláddal állunk szemben.

A Galicia csempék és padlólapok természetes megjelenésű felületükkel, a meleg árnyalatú sárga, tégla és barna színeikkel igazi menedékké alakítják az otthonunkat. Egy olyan hellyé, ahová vissza tudunk húzódni a rohanó világ elől. Ahol a napjainkat a csendes vidéki élet tempójában, a nyugodt otthonosság mindent átható érzetével tölthetjük.

galicia4A Galicia padlólapok a természetes kő felületek csodálatos és rusztikus szépségét idézik. Ezt a háborítatlan hangulatot megteremtő hidegburkolat kitűnő választás lehet nappaliba, előtérbe, konyhába egyaránt.

galicia2A 20 cm*20 cm-es Galicia falburkolók különlegessége az osztott, négy részre tagolt felület. Ennek köszönhetően alakul ki a teljes összhang a 10 cm*10 cm-es dekorokkal. Ezek között széles választékban találunk a napi étkezések alkalmával használatos eszközöket ábrázoló darabokat. Így a Galicia kollekcióval konyhába is tökéletesen illeszkedő burkolatot alakíthatunk ki, mely meleg hangulatával igazi központi szerepet képes adni ennek a helységnek.

A Galicia padlódekorok mind méret, mind stílus tekintetében kielégítenek minden igényt. A barokkos stílusú elemek mellett mozaik mintás dekorok közül is válogathatunk. Természetesen ezek mindegyikének a színvilága a padlólapokéval szoros egységet alkot.

galicia3A matt felületű Galicia padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-es méretben készülnek. Kopásállóságuk magas (PEI IV), valamint fagyállóak. Ez utóbbi tulajdonságnak köszönhetően terasz burkolatként is kiválóan megállják a helyüket. A kőhatású felületnek köszönhetően ráadásul a természetbe remekül illeszkedő burkolatot kapunk.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fabrikett – a korszerű és környezetbarát tüzelőanyag

A fabrikettet nevezhetjük a legkorszerűbb és leginkább környezetbarát tüzelőanyagnak. A fabrikett előállítása és használata során is környezetbarát - a hulladék...

Close