Burkolat Kültér, kert Padlólap

Miért jó a 2 cm-es Mr. Floor kültéri padlólap?

A Mr. Floor porcelán lapokat a kültéri sokoldalúság jellemzi. Kiváló minőségű kerti burkolatok, melyek eleganciát, stabilitást, exkluzivitást sugároznak.

A Mr. Floor kültéri padlólapok sokoldalúsága és exkluzivitása a sokrétű környezetben történő felhasználási lehetőségekben és modern, letisztult, exkulzivitást sugárzó megjelenésében rejlik. Ideális burkolat teraszra, tetőteraszra, kerti közlekedők kialakítására. Szépségét a kiváló műszaki teljesítmény teszi teljessé.

Nézzük is, miért érdemes a Mr. Floor kültéri padlólapot választani?

1.) Magas minőséget, igényességet, eleganciát sugároz.

Trendi felületek, letisztult design jellemzi a Mr. Floor gres lapok által burkolt felületet. Egységet teremt a környezetben, hisz burkolható pl.:

  • Kerti út, kerti járda, kerti tipegők
  • Terasz, tetőterasz
  • Kerti pihenő
  • Autóbeálló
  • Medencék környezete
  • … és még sorolhatnánk

Kerti út, tipegő, autóbeálló, medence körüli terasz, illetve egyéb terasz kialakításához is megfelelő. A trendi felületek pedig emelik ingatlanod értékét.

 

2.) Gyors, könnyű, tiszta fektetési módok, akár szakember nélkül

Meglévő, tervek szerint már kialakított kertjébe szeretne kerti utat kialakítani? Válassza a Mr. Floor padlólapot, hisz fektetése rendkívül egyszerű, bontás, a kert feltúrása nélkül!

  • Helyezze el a fűre, a megfelelő útvonalra
  • Helyezze kavicságyba
  • Helyezze homokágyba

… és már készen is van, kosz, törmelék, a kert feltúrása nélkül, a vásárlással, hazaszállítással együtt kevesebb, mint egy nap alatt! Mi több, nem csak kész, azonnal járható, használható!

3.) Könnyen felszedhető, áthelyezhető

Nem tetszik a felület? Szeretné áttelepíteni a kerti utat? Egyszerűen csak szedje fel, helyezze át a kívánt helyre.
Hatalmas előnye a ragasztásos technikával burkolt lapokkal szemben, hogy a Mr. Floor greslapok mozgathatóak, bármikor felszedhetőek, áthelyezhetőek bontás, és a lap sérülése nélkül.
Gondoljunk csak bele, a padló alatt elvezetett teraszvilágítás vezetékei meghibásodnak, alatta fut a vízcső… bosszúsággal, porral kosszal teli bontás a következménye… Ám Mr. Floor lapokkal, laptartókkal burkolt terasz esetén csak felszedjük a szükséges pár lapot, javítjuk alatta, amit kell, majd visszahelyzzük a lapokat. Semmi bontás, semmi kosz, néhány perc az egész.

4.) Csúszásmentes és fagyálló

Kültéri lapként alap, hogy fagyálló, ám a csúszásmentességet medencék környezetében, nyáron is biztosítja!

5.) Nem szükséges felületkezelés, színét kiválóan tartja

A gres lapok előnyeit élvezi a Mr. Floor padlólap, színét, állagát kiválóan tartja. Ellenálló, tökéletesen tisztítható, tisztán tartható.

A Mr. Floor kültéri padlólapok burkolásával kifinomult kisugárzást teremthet kertjében, teraszán, sőt, otthona körül bárhol, csak a fantáziája szabhat határt a végeredménynek.

 

Read previous post:
Különleges, 2 cm-es burkolat kültérbe, kertbe, teraszra egyaránt

Kültéri burkolat, ami akár szakember nélkül is lerakható, és még modern, már-már exkluzív hatást kelt? Hallott már róla? Létezik! A...

Close