Burkolat Kültér, kert Padlólap

Különleges, 2 cm-es burkolat kültérbe, kertbe, teraszra egyaránt

Kültéri burkolat, ami akár szakember nélkül is lerakható, és még modern, már-már exkluzív hatást kelt? Hallott már róla? Létezik!
A Mr. Floor 2 cm-es kültéri burkolatok választásával exkluzív megjelenést adhatunk kertünknek, teraszunknak, akár saját kezűleg!

A Mr. Floor majd’ 2cm-es kültéri gres padlólapok univerzálisnak mondhatóak, hisz sokrétű felhasználási lehetőség áll rendelkezésünkre. A felhasználási területeknek csak a fantáziánk szabhat határt! Tökéletes választás a kerti burkolatként, teraszra, tetőteraszra, bejáratokhoz, kültéri garázshoz, sőt, akár kerti tipegőként is rendkívül mutatós.

Univerzalitása a felhasználási területeken felül a többféle burkolási módban rejlik. Nézzük, mit is jelent ez?

A Mr. Floor kültér padlólapok burkolási technikái:

Mr. Floor “tipegők”

a) Akár saját kezűleg:

  • Kavicságyba
  • Homokágyba
  • Fűre

Bármely fektetési mód óriási előnye, hogy később a lapok bontás nélkül, egyszerűen felszedhetőek, áthelyezhetőek!

b) Ajánljuk szakemberre bízni:

  • Habarcságyba – hagyományos kerámia padlólap burkolási mód, csemperagasztó felhasználásával
  • Telepítés műanyag laptartókkal: például az esetleges szintegyenetlenségeket áthidaló, emelt, álpadló rendszer is kialakítható, vagy akár például teraszok, tetőteraszok esetében a csapadék a padló alá történő elvezetését oldhatjuk meg, valamint e burkolási módnál a padló alatt futhatnak csövek, vezetékek is. Nem elhanyagolható, hogy ez a burkolási mód a tetőteraszon kedvezően befolyásolja az épület hőszigetelését.

A többféle fektetési, lerakási mód, valamint a Mr. Floor lapok műszaki jellemzői lehetőséget teremtenek tehát arra, hogy otthonunk környezetében egységet teremtsünk, ugyanazt a burkolatot használjuk a különböző területekre.

A közel 2 cm vastag gres járólapok villámgyorsan, burkolás, ragasztás nélkül, “szárazon”, lerakhatók fűre, kavicsra, vagy akár homokágyra. Esztétikailag exkluzív hatással bírnak, praktikusságuk vitathatatlan.

Műanyag laptartókkal – kis “tappancsokkal” – történő burkolás egyszerűsíti például a régi terasz felújítását. Nem szükséges felverni a régi betont, elvitetni a törmeléket, újrabetonozni, újraszigetelni, majd csemperagasztóval burkolni… hanem csak a meglévő felületre kell ráhelyezni a laptartókat, lapokat, beállítani-szintezni, és már kész is az új, elegáns teraszunk.

A Mr. Floor kültéri padlólap nemcsak szép, és tartós, nem csúszik, nem fagy fel, bármikor átrakható, és különösebb felületkezelés, gondozás nélkül is elegáns, exkluzív burkolat marad otthonunk környezetében, a kültérben is.

Read previous post:
6 tipp a kellemes hőérzetért otthonunkban kánikulában is

Az idei nyártól kaptunk hideget-meleget egyaránt, már-már szélsőséges hőingadozással. Forró nappalok, meleg éjszakák, majd hirtelen lehűlés. A légkondicionáló berendezések beépítése...

Close