Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Modern enteriőr a múlt ihlette Barcelona burkolatokkal

A mai modern, monokróm stílus uralta világban felüdülésnek számít a mediterrán jegyeket sugalló, a barcelonai L’eixample tartomány ihletett hidegburkolat, a Keros Barcelona. A múlt újraértelmezésével született meg ez az nosztalgikus érzéseket keltő, élettel teli, a színek és a minták pezsdítő kavalkádját egyesítő termékcsalád.

Az 50-es, 60-as években virágkorát élő cementlapok ihlette Keros Barcelona kollekció hiánypótlónak számít. A kivételes dizájn és a magas minőség remekül beilleszthető többféle stílusba, de otthonos hangulatot árasztó megjelenésével talán, a ma nagy népszerűségnek örvendő, „vintage” irányzat tökéletes burkolatát megtestesítő csempe lehet.

A finom árnyalatok nyugtatóan hatnak akár a konyhában, akár a fürdőszobában használjuk. A patchwork mintázat, a minták sokasága lehetővé teszi, hogy sokféleképpen rendezze el a belső teret. Fagyálló tulajdonsága révén azonban akár a terasz, az erkély padlóját is burkolhatjuk vele. Továbbá tökéletes burkolata lehet közlekedő helyiségeknek, sőt, akár a nappalinak is. A lehetőségeknek sziten csak a fantáziánk szabhat határt.

A krém, bézs, szürke és kék jegyeket tartalmazó színvilág rengeteg lehetőséget rejt magában. A Keros Barcelona lapokat használhatjuk a padlón és akár a falon is. Ebben a sorozatban három egységes színű alaplap áll rendelkezésre, melyek kiválóan kombinálhatóak a patchwork lapokkal, melyek szintén négyzetméterre rendelhetőek.

Amikor Barcelona utcáin sétál, lenyűgöző építészet, merész ízek és gyönyörű csempék veszik körül. A Keros Barcelona padlólap kollekció egy utazás L’eixample tartomány mozgalmas építészeti remekei felé. Valósítsa meg otthonában a múlt nosztalgikus hangulatát, barátságos kisugárzású enteriőrben.

Read previous post:
Alcaplast Individual program a harmonikus és modern fürdőszobáért

A modern, letisztult fürdőszobák szinte elengedhetetlen eleme a falba építhető WC öblítőtartály és természetesen a működtetéshez szükséges nyomólap. A harmonikus...

Close