Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba

A Zalakerámia Geo termékcsalád különlegessége

A kőhatású design újra is újra trendinek számít. Természetességet, erőt sugároz, mely barátságos hangulatot teremt fürdőszobánkban. Ha modern enteriőrt szeretne fürdőszobájába, ajánljuk figylemébe a Zalakerámia Geo kollekciót.

A Zalakerámia Geo csempe család kőhatású desgin-jával, különlegesen struktúrált dekorelemeivel a barna és szürke árnyalataiban érhető el.

Barátságosan meleg kisugárzás, elegancia jellemzi a Zalakerámia Geo termékcsaláddal burkolt helyiséget, hisz szemcsés színezetében a krém szín dominál, még a szürke árnyalatoknál is.

Nagyformátumú csempnek számít 20*60 cm-es méretével, így biztosra vehetjük a modern kisugárzást. A kőhatású designnak köszönhetően pedig a terémszetesség költözik be a fürdőszobánkba.

Bár fürdőszobai felhasználásra tervezett csempéről van szó, egy kis fantáziával izléses konyhai burkolat válhat belőle, sőt! akár a közelekdő területek, forlyosó, előszoba lábazati burkolata is lehet.

A Zalakerámia Geo kollekció csempéi igazán különleges textúrát kaptak. A mozaik haztású dekorcsempék alapvetően kőmitás megjelenése a fa deszkára emlékeztető hatást is magukban hordozzák. Biztosra veheti, ha a Zalakerámia Geo csempékkel történik a fürdőszoba burkolása, egy ízig-vérig mondern, különleges enteriőrt kap.

Arra felhívjuk a figyelmet, hogy bár jól mutatna a teraszon, erkélyen, sajnos kültéri felhasználásra NEM alkalmas, ugyanis a Zalakerámia Geo csempe család tagjai nem fagyállóak, így kizárólag beltéri felhasználásuk lehetséges!

A Geo terékcsalád tagjai alkalmasak tehát fürdőszobába, ám előtérbe, szobába, nappaliba is jó választási lehetőséget nyújtanak. Szakszerű burkolás esetén 5 év gyártói garanciát tudhatunk megunkénak.

Read previous post:
Modern enteriőr a múlt ihlette Barcelona burkolatokkal

A mai modern, monokróm stílus uralta világban felüdülésnek számít a mediterrán jegyeket sugalló, a barcelonai L'eixample tartomány ihletett hidegburkolat, a...

Close