Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Modern és dinamikus fürdőszoba – Zalakerámia Elegance kollekció

A Zalakerámia Elegance kollekció domináns színeinek segítségével, a meleg barna és narancs árnyalatokkal könnyedén alakíthatunk ki élettel teli, pezsdítő fürdőszobát otthonunkban. Az erőteljes színek kiemelésében és a harmonikus összkép megteremtésében pedig a család bézs csempéi és padlólapjai vannak segítségünkre.

elegance2A gazdag barna és narancs árnyalatok kombinációja tökéletes megoldás a meleg hatású, kényelmet sugárzó, pozitív hangulatot árasztó fürdőszoba burkolására. A két szín tökéletesen kiegészíti egymást, a meleg barna remek háttérként szolgál a meghökkentő narancs felületeknek.

A fényes felületű Elegance csempékkel és padlólapokkal modern és divatos fürdőszobát hozhatunk létre. A karakteres barna és narancs darabok tökéletes kiegészítői a bézs árnyalatú fal- és padlóburkolók.

elegance4A bézs Elegance termékek segítenek egyensúlyt teremteni a mozgalmas barna és narancs árnyalatok mellett. Kiemelik azok szépségét, ugyanakkor tágasabbnak, világosabbnak láttatják a teret. Segítenek elkerülni a túl erős színkavalkádot, ezzel teremtve meg a megnyugtató, otthonos hangulatot a fürdőszobában.

elegance3A dinamikus színek mellett az Elegance termékcsalád látványos megjelenését tovább erősíti a változatos dekorcsempe és listello választék. Kedvünkre válogathatunk a rendkívül modern hatású geometrikus mintázatú, és a visszafogottabb növényi mintázatú dekortermékek között.

elegance5A színátmenetes Elegance csempék két féle méretben készülnek. 20 cm*50 cm-es, valamint 25 cm*50 cm-es méret közül választhatunk. A padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-esek, kopásállóságuk közepes, illetve magas (PEI III, PEI IV). Padlófűtés használata esetén is alkalmazhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Kőburkolatok, kőhatású burkolatok – mire figyeljünk?

Természetes kő burkolatok, kőhatású lapok burkolása esetén kicsit jobban oda kell figyelnünk a megfelelő burkolat ragasztó és fugázó anyag kiválasztására....

Close