Beltér Burkolat Csempe Otthon, lakás Padlólap

Pazar színek és stílusok – Zalakerámia Kendo család

A Kendo termékcsalád a Zalakerámia egyik legváltozatosabb, legtöbbféleképpen variálható kollekciója. Ez a változatos színválaszték mellett a rendkívül sokszínű dekorelem kínálatnak is köszönhető. A Kendo burkolatokkal a klasszikus stílusútól egészen a vidám, bohókás hangulatúig alakíthatunk ki felületeket.

kendo4A Kendo család lehetőséget kínál, hogy megmozgassuk a fantáziánkat. Végtelen számú variáció kialakítására nyílik lehetőségünk mind a színvilág, mind a stílus terén.

A kellemes színű Kendo csempékkel, padlólapokkal, valamint például a virágmintás dekorokkal rendkívül üde, játékos hangulatú helyiségeket hozhatunk létre.

kendo7A fekete és fehér Kendo darabokat, ha például a hasonló színű mozaik mintás dekor csempékkel és padlólapokkal kombináljuk, akkor minimál stílust is teremthetünk.

De például olyan visszafogott virág motívumokkal rendelkező dekorcsempék és listellok is megtalálhatóak a Kendo kollekcióban, melyekkel klasszikus stílusú burkolatokat alakíthatunk ki. Ezek a darabok fehér, barna és fekete színekben készülnek. Ezek az árnyalatok a hozzájuk passzoló csempékkel és padlólapokkal tovább fokozzák a hagyományosan népszerű megjelenést.

kendo3A Kendo padlólapok fagyállóak, padlófűtés mellett is használhatóak. Kopásállóságuk magas (PEI IV), továbbá R9-es csúszásmentességgel rendelkeznek. Ezen tulajdonságok összessége teszi lehetővé, hogy otthonunkban bármely helyiségében használjuk a Kendo családot.

kendo5Ennek és a rendkívül jó variálhatóságnak köszönhetően a fürdőszobától kezdve a konyhán át a nappaliig megteremthetjük a számunkra tökéletes stílusú és hangulatú burkolatot a Kendo termékcsalád segítségével.

A Kendo csempék 25 cm*50,3 cm-es méretben készülnek. Így választhatunk a vízszintes, vagy a függőleges kirakás közül. Ezzel lehetőségünk nyílik a térérzet befolyásolására is. A Kendo padlólapok mérete 33,3 cm*33,3 cm.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Modern és dinamikus fürdőszoba – Zalakerámia Elegance kollekció

A Zalakerámia Elegance kollekció domináns színeinek segítségével, a meleg barna és narancs árnyalatokkal könnyedén alakíthatunk ki élettel teli, pezsdítő fürdőszobát...

Close