Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Neutrális kifinomultság – Zalakerámia Almeria padlólap kollekció

A Zalakerámia Almeria padlólap családot a kifinomultság és a természetesség járja át. A valódi fa felületek szépségét idéző mázréteg és a naturális bézs színvilág mind a nyugodt kisugárzású, stílusos otthon megteremtői.

Sokan hajlamosak azt mondani, hogy a bézs szín unalmas. De ha megpillantjuk ezeket az Almeria padlólapokkal burkolt nagyszerű tereket, azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez az állítás téves.

A bézs semlegessége nem egyenlő a lapos egyhangúsággal. Sokkal inkább a természetből eredő árnyalata miatt a padlót leginkább megnyugtatóvá, magától értetődően harmonikussá varázsoló szín.

almeria4almeria3Az Almeria kollekció kifogástalan kiegyensúlyozottsága a padlón túl az egész lakás hangulatára kihatással van. Megnyerővé és békéssé teszi. Otthonunk pihentető oázissá válik, mely tökéletesen megfelel a kikapcsolódásra.

A nagyméretű, 30 cm*60 cm-es Almeria padlólapokkal burkolt felületek elegáns, jó ízlésre valló padlót eredményeznek. De ugyanakkor a neutrális árnyalatok hozzájárulnak a pihentető, megnyugtató terek kialakításához is. A matt felület is nagyszerűen elősegíti ezt a hatást.

almeria2Az Almeria család a padlólapok mellett kiegészül két dekorlappal is. Ezek mozaik mintás felületüknek, és szintén világos és sötét bézs színüknek köszönhetően a padlólapok tökéletes kiegészítői. A 30 cm*30 cm-es méret nagyszerű lehetőségeket rejt magában a változatos kirakási minták megvalósítására.

Az Almeria padlólapok remek minőségi tulajdonságokkal rendelkeznek. Fagyállóak és magas (PEI IV) kopásállósággal bírnak. Ennek köszönhetően a felhasználási területük rendkívül változatos beltérben és kültéren egyaránt.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Varázsoljuk újjá rég csempézett falainkat

Egy-egy felújítás nagyobb befektetéssel jár, valamint időigényes feladata. Ha spórolni kényszerülünk, mind idővel, mind pénzzel, néhány egyszerű, mégis hatékony házi...

Close