Burkolat Kültér, kert Padlólap

Paradicsom a kertben WPC burkolat alapon

Hamarosan itt a nyár, a forró napsütés, a kerti-, és medencés baráti összejövetelek időszaka. A kert, terasz ebben az időszakban a nyári közösségi élet színtere, így mind műszaki, mind design szempontjából a kialakítása és karbantartása átgondolt eredményért kiállt. A jól megválasztott burkolat nem csak fokozza a kültéri hangulatot, sok bosszúságtól is megkímélhet.

Időtálló, karbantartást nem igénylő, hangulatos környeztetet teremtő kültéri burkolat a WPC teraszburkolat. Fa-műanyag kompozit alapanyagból készül, strapabíró, uv álló, és különböző designal elérhető, kivitelezése pedig egyszerű és költséghatékony. Szinte a legjobb választás a terasz, kerti pihenő, sőt még a medence környezetének burkolására is.

A WPC burkolatok népszerűsége nem véletlen, hisz nem igényel utókezelést, nem kell festeni, csiszolni, impregnálni, egy egyszerű seprés, felmosás, vagy slagos lemosással tisztán tartható.

Nyáron a kert szolgálhat a családi, baráti összejövetelek helyéül. A friss levegő, a hangulatos berendezés mindenkit felüldít. Ez egy kis fantáziával tovább fokozható a jól megválasztott berendezéssel.

WPC teraszburkolat

Miért ne lehetne a kert az új nappali?

A WPC burkolatok kiváló alapot adnak teraszunknak, a mai modern kerti bútorokkal pedig berendezhetjük úgy is, mint a nappalinkat. Egy kényelmes rattan kanapé, az egyéb ülőhelyek, puffok, vagy akár egy-egy padlón elhelyezett párna, kisasztal, néhány dézsás növény, és már készen is állunk a hangulatos kerti összejövetelek alapjának megteremtésére. Néhány, a nappaliból kihozott, vagy erre a célra vásárlolt díszpárna tovább fokozhatja az összképet.

Burkoljuk a medence környezetét

A WPC burkolatok alkalmasak medencék köré is, hisz fa-műanyag kompozit anyaguk vízálló, felületük bordázott, csúszásmentes, így a medencéből kilépve kényelmes felülettel találkozik a talpunk. A WPC burkolatok praktikussága a medence körül abban is megmutatkozik, hogy nem hordjuk be a talpunkon a füvet, egyéb hulladékot a medencébe.
Könnyedén teremthetünk trópusi édenkertet WPC burkolattal. Egy függőágy, napozóágy, rattan fotel, napernyő, egy finom gyümölcsös koktél, és máris a paradicsomban érezhetük magunkat.

WPC, Műanyag Fa kompozit teraszburkolat

A WPC burkolatok modern, korszerű, esztétikus és környezetbarát megoldást kínálnak, UV álló, strapabíró anyaguknak köszönhetően akár éttermek, kávézók burkolataként is megállja a helyét, így biztosak lehetünk abban, hogy ha kertünben alkalmazzuk, hosszútávú megoldást választottunk.

WPC, Műanyag Fa kompozit teraszburkolat

Read previous post:
Kültéri, kerti-, és teraszburkolatok

Teraszunk, kertünk, udvarunk egyes területei igénylik a burkolatot. Ilyen például a teraszunk, a kerti utak, kerti pihenő területei, de a...

Close