Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Sikkes elegancia – Zalakerámia Budapest termékcsalád

Magyarországon hagyományosan népszerűek a márványmintás burkolólapok, hiszen ezek esztétikus és elegáns belső tereket teremtenek. Az utóbbi évek trendjei alapján a gyártók is egyre szélesebb termék kínálattal állnak rendelkezésünkre. Ezek egyike a Zalakerámia Budapest fürdőszobai termékcsalád.

Évezredek óta a legelőkelőbb anyag, amit burkolatként használnak, az a márvány. Eleganciát és kifinomultságot sugároz, a minőség és az időtlen szépség szimbóluma. Ezt az anyagot azonban nem mindenki engedheti meg magának, ezért luxus darabnak számít. Erre a problémára kínálnak kiváló alternatívát a márványhatású hidegburkolatok.

A fürdőszoba, a burkolt falfelületekkel, a csillogó csaptelepekkel, a tükrökkel, a lakás egyik legszebb, leglátványosabb helyisége, amit csak tovább fokozhatunk, ha sikkes megjelenésű, márványhatású csempéket és padlólapokat használunk.

budapest2budapest3

A fürdőszoba kialakításának fő célja a tisztálkodás, ugyanakkor ez otthonunk legintimebb része, ahol a mai rohanó világban szeretnénk egy kicsit elbújni a város zajától és a mindennapi stressztől. A Budapest kollekció megnyugtató, kifinomult színvilága, a krém, a méz és a vörös ebben biztosan nagy segítségünkre lesz.

A Zalakerámia Budapest család az egyedi és időtlen megjelenésének köszönhetően jól illik a klasszikus és modern stílusirányzatok közé egyaránt.

budapest4A Budapest csempék 20cm*30cm-es, a padlólapok pedig 30cm*30cm-es méretben készülnek. Felületük fényes hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A padlólapok kopásállósága közepes (PEI III). A falburkolók krém, méz és vörös, a padlóburkolók méz és vörös színei közül választhatunk. A család tagja továbbá 2 dekorelem, amelyek hullámos vonalainak segítségével némi játékosságot vihetünk fürdőszobánk összképébe.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Törölközőszárító radiátor – hasznos a mindennapokban

A törölközőszárító radiátorok ma már minden háztartás egyre népszerűbb, és szinte nélkülözhetetlen elemei. A törölközőszárító radiátorok csövekből álló fűtőtestek, amelyek úgy...

Close