Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Padlólap

Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal

Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. Ez az elefáncsont színű, dolomit kőzetre emlékeztető burkolat egyedi megjelenést biztosít otthonának.

A Sintesi Cortina Ivory padlólap otthonunk bármely helyiségébe alkalmas. Világos színének köszönhetően a modern stílusirányzatokhoz, és klasszikus stílushoz is tökéletesen illenek.

A Sintesi Cortina padlólap nevét feltehetően az észak-olaszországi Cortina d’Ampezzo síparadicsoma ihlette, melyet a Dolomitok királynőjének is neveznek.

Meleg, ám világos színével barátságos, időtálló, biztonságot nyújtó kisugárzású otthont teremthetünk, mely tökéletes harmóniába van a környezettel. A Sintesi Cortina padlólap alkalmas otthonunk bármely helyiségébe, akár kültérbe is.

Mázas gres procelán felülete nem igényel különösebb gondoskodást, felületkezelést, egyszerűen, könnyen tisztítható, tisztán tartható. Kopásállósága mégis magas, PEI IV.-es, így burkolhatjuk nagyobb igénybevételű helyiségek padlójára is.

A Cortina padlólap kiváló burkolata lehet konyhájának, fürdőszobájának, de akár nappalijának is. Mivel fagyálló, valamint R11-es csúszásmentes felülettel rendelkezik, így erkélyünk, teraszunk burkolatának is alkalmazható otthonunk teljes harmóniájának érdekében.

Designjának, matt felületének köszönhetően avatatlan szemnek természetes kőburkolatnak tűnik, ám a természetes kőburkolattal szemben felülete ellenállóbb, nem karcolódik, nem szívja magába a szennyeződéseket.

45*45 cm-es mérettel, 9mm vastagsággal, I. osztályú minőségben vásárolhatóak meg a Sintesi Cortina padlólapok, most rendekívül kedvező áron az OtthonDepo webáruház kínálatában.

Teremtsen természetes harmóniát otthonában, kül-, és/vagy beltérben egyaránt a Sintesi Cortina kőhatású padlólapokkal.

Read previous post:
Kőhatású design a fürdőszobában vagy a konyhában Zalakerámia Traver burkolattal

A fürdőszoba trendek az idén a letisztult kisugárzást helyezik előtérbe, melyben helyet kap a beton és természetes kő hatású burkolat,...

Close