Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha

Kőhatású design a fürdőszobában vagy a konyhában Zalakerámia Traver burkolattal

A fürdőszoba trendek az idén a letisztult kisugárzást helyezik előtérbe, melyben helyet kap a beton és természetes kő hatású burkolat, amivel – mintás dekorelemeinek köszönhetően – retro stílust varázsolhatunk a helyiségbe, nem csak fürdőszobába, hanem akár konyhába, nappaliba egyaránt.

A mai modern trendeket könnyedén követhetjük a Zalakerámia Traver kollekcióval. Bár padlólapok, de – a falak megfelelő műszaki állapota esetén – falra is burkolhatóak.

A Zalakerámia Traver padlólap család 20*60 cm-es lapjai lapméretükkel nagy méretűnek számítanak, melyek világos és sötétebb barana-beige színekben, fényes vagy matt felületel, valamint kétféle dekorelemmel rendelhetőek.

A dekorelemek színkombinációja, mintázata lehetővé teszi akár egy-egy teljes felület burkolását, de akár elszórtan is burkolhatjuk az egyszínű felületen, ezzel megtörve a barna, krém kőszerű felület esetleges egyhangúságát.

A padlólapok alapanyaga mázatlan, anyagáaban színezett gresporcelán, ezt csiszolják fényesre a fényes változatnál. A padlólapot fagyállóságának köszönhetően kül-, és beltérbe egyaránt burkolhatjuk, még padlófűtés esetén is.

A sötétebb és világosabb lapok egymással is nagyon jól kombinálhatóak. Az igazán különleges felület elérése érdekében azonban érdemes a termékcsalád dekorelemeit is betervezni a burkolatba.

A Zalakerámia Traver padlólapok a fürdőszobába és a konyhába egyaránt eleganciát csempésznek. Letisztult egyszerűséggel varázsolnak modern és egyben elegáns kisugárzást a környezetnek.

Read previous post:
Barátságos elegancia a Zalakerámia Textil burkolat kollekcióval

Kifinomult elegancia és különlegesség jellemzi a Zalakerámia Textil kollekció csempéit és padlólapjait. E termékcsalád garantáltan kivételes felületek kialakítását teszi lehetővé...

Close