Szerszám Tél

Itt a hó!

Végülis, csak egy hónapot késett. Január végére ért ide Egerbe a várva várt hó, amiért annyira imádkoztunk december utolsó hetében, de nem csak nálunk, az ország többi részén sem volt mindeddig. Persze, a Karácsonyt leszámítva csak a baj van vele: ha kint parkoltunk le este, nehezebb megtalálni az autót, a letakarításával időt vesztünk a reggeli rohanásban, fázik a kezünk. Csúszik az út, söpörni kell, ha sok van belőle, akkor lapátolni és mikor elolvad, minden tiszta latyak. De ahogy azt már megszokhattad, nekünk erre a „problémára” is vannak ötleteink!

Máskor is előfordult már, hogy nem volt fehér Karácsonyunk, de az, hogy január közepéig egy hópihét sem láttunk, nos, az már kicsit szokatlan. Sokan mondták: idén nem is lesz tél. Azt, hogy fog e még esni, és mennyi, még a meteorológusok sem tudhatják, de jobb felkészülni.

Polar Snow Power 80Mi professzionális eszközökkel vagyunk ebben segítségedre. Az első és legfontosabb, szerezz be egy strapabíró hólapátot, amivel könnyebben megtisztíthatod a járdát és a kocsibejárót. Léteznek keskenyebb vagy szélesebb, fa- és alumínium nyelű változatok, eldöntheted, melyik a szimpatikus.

Ha netán időjárásunk olyan szélsőségesre fordulna, mint Amerikában néhány hete, és ide is elérkezne az a farkasordító hideg rengeteg hóval, már komolyabb felszerelés kell, de ne csüggedj, webáruházunkban hómarókból is bőven tudsz válogatni.

Amíg a szomszédok csak vakarják a fejüket, téged nem érhet meglepetés. Nézz körül nálunk, légy felkészült!

 

Read previous post:
Kézzel mosogatni, örömmel

Gyakorlott háziasszonyként a címet olvasva joggal gondolhatod, hogy ez biztos valami vicc. Ki mosogatna örömmel? Mi lehet abban jó? A...

Close