Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

A tölgy természetessége a padlón

Ha egyszerűen burkolható, természetességet, melegséget sugárzó burkolatot keres otthonába, a laminált padló a tökéletes választás: rendkívül egyszerűen fektethető melegburkolat, mely időtálló, és szinte otthonunk bármely helyiségében alkalmazható.

A Kronotex gyár a világ egyik vezető lamináltpadló gyártója. Laminált padlólapjai környezetbarát technológiával készülnek, rendkívült tartósak, melyet a gyártó által vállalt 20 év garancia is bizonyít.

A Kronotex Villa laminált padló termékcsaládja tölgy faerezettel többféle színárnyalatban elérhető. 12 mm vastag, magas kopásállósággal rendelkező, igazán strapabíró lamináltpadló.

Kronotex Villa Harbour Timeless Oak

Természetközeli, melegséget sugárzó otthont laminált padlóval a legegyszerűbb megteremteni, legyen otthonunk stílusa modern vagy akár klasszikus.

A Kronotex Villa Oak termékcsalád laminált padlóinak a tölgyfa erezete, a fára megszólalásig hasonlító aprólékos design-ja a valódi fától szinte megkülönböztethetetlenné teszi a termékcsalád elemeit. Maga a laminált padól több rétegből áll, melynek 90% faőrlemény, amire a kopóréteg kerül, mely UV álló, színtartó, karc-, és kopásálló.

Laminált padlólapok előnyei:
– Könnyed fektetés, összecsatlakoztatás
– Kopásálló, karcálló, színtartó
– Könnyen tisztítható
– Nem maradnak meg rajta a foltok, cigarettanyomok
– Ellenáll a nedvességnek

Kronotex Villa Harbour Oak Grey

Lakossági felhasználás esetén a Kronotex laminált padlólapokra a jótállás 20 év, közületek, kereskedelmi célú helyiségben lerakott padló esetén a gyártó által vállalt jótállás 3 év.

A Kronotex gyár a termékek anyagában, és a gyártástechnológia során is nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A laminált lapjainak anyaga 90%-ban fa-rost, 10% -ban környezetbarát kötőanyag – nem tartalmaznak lágyítókat, növényvédő szerket, vagy egyéb, az egészségre káros adalékanyagokat.

Ha természetközeli, hangulatos, barátságos otthont szeretnénk, egészségre ártalmas anyagok nélkül, a Kronotex laminált padló ideális választás, hisz fektetéséhez sem kell ragasztóanyagot használni. A megfelelő kigegészítőkkel tökéletes és harmonikus padló az eredmény.

Kronotex Villa Harbour Oak

Read previous post:
Természetesség, romantika kőmintás burkolattal: Keros Icaro kollekció

Természetes kisugárzás, karakteres megjelenés jellemzi a Keros Icaro burkolatcsaládot, melyet kül-, és beltérbe is alkalmazhatunk, fal-, és/vagy padlóburkolatként is megállja...

Close