Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Lenyűgöző funkció és dizájn – Hansgrohe termosztátok

A zuhanyozás vagy a fürdés csak nagyon korlátozott hőmérsékleti tartományon belül élvezetes, hiszen a bőrünk a legkisebb hőingadozást is észreveszi. A biztonságos és kényelmes élményhez rendkívül fontos, hogy a kívánt hőmérséklet állandó maradjon. Az Hansgrohe Ecostat termosztátok megbízható védelmet nyújtanak a nem kívánt meglepetések ellen.

A Hansgrohe Ecostat termosztátok rendkívül gyorsan reagálnak a nyomás- és hőmérsékletingadozásra, így maximális védelmet nyújtanak a forrázások ellen, és mivel nem szükséges a kézi korrekció, a víz- és energiafogyasztás is csökken.

A Hansgrohe-tól megszokott környezettudatos tervezés megnyilvánul a már jól ismert EcoSmart és AirPower technológiákban. Ezekhez társul az Ecostop-gomb. Ennek megnyomásával 10 l/percre korlátozhatjuk a vízfogyasztást, ami akár 50 %-os megtakarítást is jelenthet.

Ez a kifinomult technológia könnyű kezelhetőséggel, könnyű szerelhetőséggel párosul, ráadásul válogathatunk a falsík alatti, vagy a falsíkon ecostat ekívüli szerelésű termosztátok között.

Az Ecostat termosztátok többféle kivitelben készülnek annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az egyéni elképzeléseinek megfelelőt. Az Ecostat E termosztátok tökéletes egységet alkotnak a Hansgrohe E csaptelepekkel. A lendületes ívek és lágy kontúrok modern eleganciát sugároznak.

ecostat sAz Ecostat S termékeket minimalista dizájn jellemzi. A geometrikus formák, a kidolgozottság a legapróbb részletekig frissítő, világos látványt nyújtanak a fürdőszobában. Remekül harmonizálnak a Hansgrohe S jelű csaptelepekkel. A „kevesebb néha több” elvére a legjobb bizonyíték az Ecostat S megtervezése.

Az Ecostat Select falsíkon kívüli termosztátok az esztétikus megjelenés mellett ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek. Amellett, hogy a hőmérsékletet és a vízmennyiséget is szabályozza, kiegészül egy nagy tároló felülettel is, ahol kényelmesen elhelyezhetők a zuhanykellékek. A maximális biztonság érdekében lekerekített élekkel és törésbiztos üvegpolccal gyártják.

 

 

Read previous post:
Alacsonyabb hőmérséklet nyáron is a tetőtérben!

Folyamatosan egyre csak melegszik a külső hőmérséklet, a tetőtéri otthonokban már most, tavasszal érezhető a nap erős, melegítő hatása. A...

Close