Ablak, árnyékoló Szigetelés Tető

Árnyékolástechnika felsőfokon – Velux

Az árnyékolók manapság már a tetőtéri ablakok nélkülözhetetlen kellékei, hiszen ezek segítségével a természetes fényt szükség szerint szabályozhatjuk, ezáltal energiát takaríthatunk meg. Az energia fogyasztás tekintetében gondoljunk csak arra, hogy a nyári nagy napsütésben, hőségben egy megfelelő Velux árnyékoló felszerelésével akár 5 fokkal csökkenthetjük a hőmérsékletet, melyet bizony a légkondicionáló fogyasztásán jól mérhetünk.

Egy tetőtéri ablakon keresztül sokféle káros hatás érheti a belső teret. Ilyenkor gondolhatunk a hanghatásra, beláthatóságra, UV sugárzásra, szélre, esetleg bármilyen csapadékra. Ezek ellen a nem kívánatos behatások ellen a legtökéletesebb védelmi megoldás: a redőny. Az egyéb árnyékoló berendezések alkalmazása esetén, a felsoroltak közül valamelyik behatással szembeni védelem sajnos nem teljesül.

A Velux kiváló minőségű árnyékolóit és redőnyeit hő- és fényszabályozásra tervezi.

velux_reluxaA VELUX reluxa hihetetlenül egyszerű működtetésű, praktikus árnyékoló.
Segítségével mindig a megfelelő mennyiségű fény jut be a szobába, miközben megakadályozza a kíváncsi tekinteteket. Hatalmas színválasztékból kedvére válogathat az, aki minőségi reluxával szeretné a bejutó fényt szabályozni.
Típusai:
– kézi működtetésű és
– távirányítású változatban is egyaránt megvásárolhatók, így biztosan mindenki megtalálja az igényeihez leginkább igazodó darabot.

A lamellák takarítása végtelen egyszerű, egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen le lehet a szennyeződést tisztítani.

velux_rolettaA VELUX roletta praktikus és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására. Míg a redőny leeresztett állapotában teljes mértékben kizárja a külvilágot, addig a roletta rálátást biztosít a körülöttünk lévõ világra, utat engedve a természetes fénynek, mégis védelmet nyújtva a tűző napsugarak ellen.

Segítségével megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Kampós és sínes változatban egyaránt elérhető. A kampós változat 3 állásban rögzíthető, míg a sínes verzió fokozatmentesen fel-le húzható, bármely pozícióban megállítható. 37 szín és minta közül választhat a kedves vásárló.

velux_harmonikaroloA VELUX harmonikaroló elegáns, lágy fényben fürdeti a szobát, a fény és az árnyék sajátos mintázatát rajzolva a tárgyakra. Hangulatos megjelenésével, kellemes színeivel új köntösbe öltöztetheti otthonát. Ideális bármely szobába, ahol a bejövő fény mennyiségét kívánja szabályozni. A roló sem a szárny tetején, sem az alján nincs az ablakszárnyhoz rögzítve, ezért bármely pozícióban megállítható.

Anyaga tartós, a roló hajtásélei hosszú évek használata után is megmaradnak. 33 színben és mintával kapható. Tetszés szerint beállítható, hogy az üvegfelület mely részét fedje le. Kézi, illetve elektromos működtetéssel egyaránt megvásárolható.

velux_redonyA VELUX redőnyök segítségével teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a tetőtérbe, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg, tehát igen jó hőszigetelő.

A VELUX redőnyök védik az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezítik az illetéktelen behatolást, valamint csökkentik az eső vagy jégeső zavaró kopogását.

A VELUX redőnyök kézi (SHL), kézi kurblis (SCL), elektromos (SML) és napelemes (SSL) változatban kaphatók, így biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.
A redőnyök az ablak tokján helyezkednek el, így az ablak lehúzott lamellákkal is akadálytalanul nyitható. A redőny felhúzása után pedig, a szárny át is fordítható (pl. tisztításhoz).

A VELUX redőnyök tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készülnek, a lamellákat poliuretán hab tölti ki.

Garantáltan hosszú élettartam minimális karbantartási igénnyel!

 

Read previous post:
Mediterrán elegancia – Zalakerámia Travertino termékcsalád

A Zalakerámia Travertino fürdőszobai burkolat termékcsaládja mindenkinek ajánlható, aki vonzódik a napsütötte tengerpartokhoz és a mediterrán életérzéshez. Sokan vagyunk, akik...

Close