Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Természetes kifinomultság – Zalakerámia Tokyo termékcsalád

Ha a mindennapi stressz és rohanás után igazi feltöltődésre vágyik, ismerkedjen meg a Zalakerámia Tokyo fürdőszobai termékcsaládjával.

Segítségével egy olyan kis szigetet hozhat létre saját otthonában, ahol igazi ellazulás, testi-lelki feltöltődés és meditáció várja a nap végén.

A Tokyo család megjelenése a japán hagyományokon nyugszik. Ez a stílus ötvözi az egyszerűséget a kifinomultsággal, segítségével letisztult és rendezett környezetet teremthetünk.

Tokyo4A Zalakerámia Tokyo kollekcióból kialakított burkolattal fürdőszobája nem lesz magamutogató, hanem nyugodt, tiszta, egyensúlyt árasztó enteriőr lesz a végeredmény. Emiatt érthető, hogy a japán stílus egyre népszerűbb a mai rohanó világunkban.

A család tagjait a természetben is megtalálható színek jellemzik, a bézsek és a barnák, a dekorcsempéken pedig megjelenik a bambusz motívum, továbbá a cseresznyevirág, ami Japán nemzeti jelképe.

Tokyo5Ezek a növényi minták, az egyedi, vízszintesen osztott csempék, a különleges dekorok és a matt felületek lehetővé teszik, hogy igazán kivételes távol-keleti hangulatú fürdőszobát alakítsunk ki.

A Zalakerámia Tokyo termékek anyaga mázas vörös-agyag kerámia.

A csempék méretei 25* 40 cm, a padlóburkolóké pedig 30*30 cm.

A padlólapok padlófűtés használata mellett is alkalmazhatóak, továbbá felületük csúszásmentes.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Tokyo2Tokyo3

Read previous post:
Árnyékolástechnika felsőfokon – Velux

Az árnyékolók manapság már a tetőtéri ablakok nélkülözhetetlen kellékei, hiszen ezek segítségével a természetes fényt szükség szerint szabályozhatjuk, ezáltal energiát takaríthatunk meg. Az...

Close