Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Mediterrán elegancia – Zalakerámia Travertino termékcsalád

A Zalakerámia Travertino fürdőszobai burkolat termékcsaládja mindenkinek ajánlható, aki vonzódik a napsütötte tengerpartokhoz és a mediterrán életérzéshez. Sokan vagyunk, akik nem érjük be évi egy hét földközi-tengeri nyaralással, hanem az év minden napján szeretnénk az otthonunkban élvezni a „déli” hangulatot. Már a család elnevezése is garancia arra, hogy az otthonunkba tudjuk vele csempészni a mediterrán stílust.

A travertínó ugyanis egy mészkőfajtának az elnevezése, amelynek textúrája jellegzetesen lukacsos, színe pedig a fehértől a krémszínen át a barnáig terjedhet. Tivoli városában már az ókori idők óta fejtették, és használták építkezésre ezt a mészkövet.

Travertino4A Travertino kollekció ezt a színvilágot és a napsütötte Mediterráneumot idézi mészkő hatású elemeivel. Fürdőszobája a kifinomult ízlésvilágnak köszönhetően harmonikus, ízléses és ugyanakkor látványos küllemmel fog rendelkezni.

Ha a saját otthonában is erre az atmoszférára vágyik, a Travertino család kitűnő választás. Bőséges választék áll rendelkezésre a csempék és padlólapok terén. Emellett változatos listellok, dekorcsempék és padlódekorok közül válogathatunk a Zalakerámia Travertino családból.

Az elemek variálásának csak a képzeletünk szabhat határt. Emiatt érdemes a végső döntés előtt alaposan átgondolni az elképzelésünket, hogy lerakás után is harmonikus kép fogadjon bennünket.

A változatos minta-, és formavilága lehetővé teszi, hogy a lakás más helyiségében, például a konyhában, vagy akár a terasz padlóburkolásánál fontolóra vegyük a Travertino termékcsalád használatát. A padlólapok fagyállóságának és magas kopásállóságának (PEI IV) köszönhetően nincs akadálya a kültéri használatnak.

Travertino   Travertino3

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
A termosztátokról részletesen

A szobatermosztát gyakran az egyetlen központifűtés szabályozási forma. Ezt abba a helyiségbe helyezik, ahol a hőmérséklet elég stabil, és feltételezik,...

Close