Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás

Árnyékolók, amelyek elhozzák otthonába a természet hangulatát

A dizájn- és környezettudatos fogyasztók számára készült új Velux Nature kollekció árnyékolói számos natúr színben kaphatók, hogy Ön az otthonában is maximálisan élvezhesse a természet békéjét és nyugalmát.

A Velux Nature fényzáró, és fényáteresztő rolók is elsősorban újrahasznosított anyagokból készülnek, így akár felére csökken a gyártás során hagyott szénlábnyom (karbonlábnyom). Mindegyik szín egy természetes választás, ha a legtöbbet szeretné kihozni VELUX tetőtéri ablakaiból.

Velux Nature kollekció rolói OEKO-TEX® Standard 100 (2276-378 DTI) és STeP (22002567) tanúsítvánnyal rendelkeznek, biztosítva a káros vegyszerektől való mentességet és a fenntartható textilgyártást.

Választható kivitel:

  • DKY fényzáró roló: kiváló fényzárást biztosít a tetőtérben, anyaga alkalmas az optimális fényzárásra, ezzel hozzájárulva a megfelelő minőségű alváshoz bármilyen napszak esetén.
  • RFY fényáteresztő roló: tompítja a bejövő fényt, és biztosítja a privát szférát. Lehetővé teszi, hogy a bejövő fényt tetszés szerint szűrje, miközben távol tarthatja a kíváncsi tekinteteket.

Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fényáteresztést, és szabályozza kedve szerint az otthonába beáramló nappali fény mennyiségét Velux Nature rolóval.

Mint a Velux rolókat általában, a Nature kollekció árnyékolóit is maximális fényszabályozásra, tökéletes illeszkedésre és hosszú élettartamra tervezték, így mindenképpen kitűnő választást jelentenek Velux tetőtéri ablakaira.

Velux Nature kollekció árnyékolóinak előnyei: 

  • Könnyű felszerelés és sima, fokozatmentes működtetés.
  • Kézi működtetés lehúzósínnel.
  • Természetes anyagok és színek.
  • Oldalsó vezetősínek fehér vagy szálcsiszolt alumíniumból.
  • Tökéletesen illeszkedik a VELUX tetőtéri ablakokhoz.
  • 50%-kal alacsonyabb karbonlábnyom, többnyire újrahasznosított anyagok felhasználásával.
  • Standard 100 by OEKO-TEX® (2276-378) – nem tartalmaz káros anyagokat
  • STeP by OEKO-TEX® (22002567) – fenntartható textilgyártás
  • 3 év garancia

A VELUX Nature kollekció rolóinak gyártása során figyeltek a természetre. A rolók elsősorban újrahasznosított vászonból és alumíniumból, műanyagmentes csomagolással készülnek, és 50%-kal alacsonyabb a szén-dioxid kibocsátásuk, mint a standard opciónál. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kiváló minőséget élvezze, mint minden más VELUX termék esetében, de jelentősen kisebb karbonlábnyom mellett.

A VELUX Nature kollekció rolók a VELUX rolók minden jól ismert előnyét kínálják. Maximálisan szabályozhatja a helyiségbe beáramló nappali fényt, akár teljesen kizárná azt, akár enyhén tompítani szeretné.

Vigye el otthonába a természetet, dekorálja otthonát natúr színekkel és a természet által ihletett anyagokkal!

VELUX Nature fényzáró roló kollekció

 

VELUX Nature fényáteresztő roló kollekció

Read previous post:
Stílus és kényelem a fürdőszobában

Egyszerűen és alacsony befektetéssel praktikusabbá, kényelmesebbé, és nem utolsó sorban modernebb megjelenésűvé varázsolhatja fürdőszobáját. Költözzön a stílus és a kényelem...

Close