Fürdőszoba Otthon, lakás

Stílus és kényelem a fürdőszobában

Egyszerűen és alacsony befektetéssel praktikusabbá, kényelmesebbé, és nem utolsó sorban modernebb megjelenésűvé varázsolhatja fürdőszobáját. Költözzön a stílus és a kényelem egyszerre a fürdőszobájába, néhány aprósággal, fürdőszobai kiegészítőkkel!

Néhány, talán jelentéktelennek tűnő fürdőszobai kiegészítő felszerelésével meglesz a helye a kéztörlő törölközőnek, a fürdőlepedőnek, a család fogmosó- és egyéb pipere cikkeinek, ezáltal rendezett összképet fog mutatni fürdőszobánk.

A választott fürdőszobai kiegészítők a fürdőszoba stílusára is nagy hatást gyakorolnak. Klasszikus fürdőszobába válasszunk klasszikus darabokat, ám a modern fürdőszobába a modern megjelenésű, fényesen csillogó kiegészítők illenek.

Például a Grohe, Essentials fürdőköpeny akasztót (40364001), vagy akár a Sapho Aqualine Apollo króm duplafogast  modern fürdőszobákba ajánljuk, ám a Diplon 2-es törölközőtartó (SE02513) egy modern, és egy klasszikus fürdőszobába is jó választás lehet.

 

A fürdőszoba elengedhetetlen eleme legalább egy tükör. Ha nem szeretnénk, vagy nincs lehetőségünk a csempét fúrni, egyszerűen felragaszthatjuk a tükör lapot Sapho Öntapadós tükörtartóval, ami maximum 0,5 m2 alapterületű tükrökhöz készült, ám nagyobb tükrök esetén 2 szett használatával megoldható a stabil ragasztás.

Ha a fürdőszoba és a WC egy helyiségben van, a WC ülőke igazán meghatározó szerepet tölt be. Választhatunk egyszínű kivitelt, ám ma már sokféle mintázattal rendelkező WC ülőkét is felszerelhetünk.

A fogmosópoharak, szappanadagolók, törölköző-, és fürdőlepedő tartókon kívül természetesen a piperepolcok is szerves részét képezik a fürdőszobai kiegészítő kínálatnak.

Mint a csaptelepek kiválasztásakor a fürdőszobai kiegészítők esetében is törekedjünk az egységes összképre, lehetőleg egy termékcsaládból válasszuk ki a szükséges kiegészítőket.

Teljesen fehér fürdőszobánkat például feldobhatjuk fekete, vagy grafit fürdőszobai kiegészítőkkel, csapteleppel, valamint a fekete színhez válasszunk harsány fürdőszobaszőnyeget, törölközőket, melyek igen jól illenek hozzá.

Grohe Essentials Hard Graphite

Egy modern vagy akár klasszikus stílusú fürdőszobába is tökéletes választás az arany, vagy rózsaarany fürdőszobai kiegészítők használata. A Grohe Essence New Brushed Warm Sunset vagy a Grohe Essence New Brushed Cool Sunrise fürdőszobai kiegészítő termékcsaládok kínálata egyszerűen fantasztikusan mutat a fürdőszobában.

Grohe Essential Brushed Warm Sunset

Read previous post:
5+1 Lakásfelújítási tipp alacsony költségvetéssel – akár albérletbe költözőknek is

Otthonunk időnként felújításra szorul, ám egy teljes felújítás igen költséges és időigényes feladat. Van azonban, hogy gyorsan és kis befektetéssel...

Close