Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Klasszikus életmód, visszafogott elegancia finoman értelmezve: GROHE Essence New

A GROHE Essence New csaptelepek igényes megjelenése mindazok számára készült, akiket vonz a letisztult, egyszerű, vizuálisan tetszetős dizájn. Ez a termékcsalád kiegyensúlyozott, modern stílust alkalmaz, és teret enged az kreatív lakberendezési ötletek, és az innovatív technológiák számára.

A Grohe Essence New kollekció prémium termékek széles választékát kínálja, amely modern és elegáns formatervezésével nyűgözi le szemlélőjét.

GROHE Essence New

E kollekció műszaki paramétereit precíziós technika jellemzi. Míg a vékony, organikus vonalvezetés magával ragadó design-t kölcsönöz, addig a GROHE Essence kollekcióban rendkívül megbízható német tervezés található a kiváló teljesítmény érdekében. Az egész GROHE Essence kollekció esetében biztos lehet abban, hogy évekig zavartalan, pontos hőmérséklet- és vízmennyiség-szabályozást biztosít a benne található GROHE SilkMove kartusnak köszönhetően.

A GROHE Essence csaptelepek könnyed és időtlen stílusát egy otthon teljes csaptelep igényeinek kiszolgálására tervezték. A mosdócsaptelepektől a kádtöltőkig, a zuhanycsaptelepektől a bidékig, a GROHE Essence New megoldást kínál a minden csaptelep aspektusra. A konyhai csapokhoz az egykaros csaptelepek kínálatában megtalálhatók az elegáns csaptelepek és a professzionális csaptelepek is.

A GROHE Essence New csaptelepek és a hozzájuk tökéletesen illő Essentials fürdőszobai kiegészítők egyaránt PVD bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy e termékek felülete kiváló minőségű. A PVD bevonat tiszta fémekből, fémötvözetekből és kerámiákból álló, rendkívül vékony bevonat mely kiváló keménységet, és karcállóságot eredményez.

GROHE Essence New Warm Sunset

GROHE Essence New kollekció rugalmas dizájn lehetőségek tárházát kínálja, tervezői ügyeltek arra, hogy tökéletesen illeszkedjen a kortárs fürdőszobai szaniter kerámiákhoz. A kivitel tekintetében széles méret-, szín- és felületválaszték áll rendelkezésünkre.  A GROHE Essence csaptelep kollekció fényes vagy matt (szálcsiszolt) felülettel, nikkel, króm, grafit és meleg fém színtónusokkal is kapható, így szinte bármilyen stílusú otthonba találunk megoldást. 

GROHE Essence New Colour Kollekció – a választás szabadsága!

GROHE Essence New Hard Graphite

GROHE Essence New Cool Sunrise

GROHE Essence New Chrome

GROHE Essence New

Read previous post:
Árnyékolók, amelyek elhozzák otthonába a természet hangulatát

A dizájn- és környezettudatos fogyasztók számára készült új Velux Nature kollekció árnyékolói számos natúr színben kaphatók, hogy Ön az otthonában...

Close