Ablak, árnyékoló Otthon, lakás Tető

Csökkentsük a tetőtér hőmérsékletét a Velux-al!

A nyári nagy melegben otthonunk is jelentősen felmelegszik, különösen igaz ez a tetőtéri lakásokra, lakrészekre. A nagy mértékű felmelegedés ellen a klímaberendezések mellett védekezhetünk a tetőtéri ablakra szerelt hővédő és fényzáró rolók használatával.

A Velux tetőtéri ablakok gyártástechnológiájának köszönhetően nagyon jó hőszigetelők, a lakás energiafelhasználása nagy mértékben csökken, mind a fűtési szezonban, mind nyáron, “hűtési” szezonban.

A Velux tetőréi ablakokkal együttesen használt kiegészítők, mint például a külső hővédő roló, és a belső fényzáró roló tovább fokozzák a gazdaságos energiafelhasználást, valamint a lakók komfortérzetét.

Nem mindegy ugyanis például nyáron, hogy 5-6 fokkal több, vagy kevesebb a belső hőmérséklet!

velux_romai_rolo_fA Velux ablakok hőszigetelő üvegezésének, valamint a Velux külső hővédő rolók használatának köszönhetően a forró nyári napokon akár 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben, mint korábban, a hővédő roló használata előtt.
Ezt kiegészíthetjük energiarolóval, így akár 34%-al is javíthatjuk a hőszigetelést. A külső hővédő rolók hatékonysága abban rejlik, hogy a nyári hőségben a besugárzó hő akár 72%-át kiszűrik.
Szinte átlátszó anyagának köszönhetően azonban a fényt átengedi, nem kell tartanunk a napközbeni sötétségtől. A külső hővédő rolók választhatóak bármely méretű Velux tetőtéri ablakhoz, és akár utólagosan is beépíthetőek.

A külső hővédő rolók mellett belső fényzáró rolók, árnyékolók használata is ajánlott, a kellemes pihenés biztosítása érdekében. Ezek könnyedén kombinálhatóak a külső hővédő rolókkal, bármely Velux tetőtéri ablakhoz, és utólag is felszerelhetőek.

A Velux tetőtéri árnyékoló termékek:

Velux disney árnyékolóExkluzív, dekoratív megjelenést kölcsönöz bármely tetőtéri helyiségnek a Velux Római roló, aminek segítségével elegáns, lágy fényhatásokat varázsolhatunk a szobába. Szövete könnyen levehető, tisztítható, akár cserélhető is, hisz 20 féle szövetből és mintázatból választhatunk! Felszereléséhez, a szövet le-, és felrakásához nem szükséges szakember segítsége, Önmagunk bármikor egyetlen mozdulattal cserélhetjük a szövetet.

A Velux a gyermekekre, a gyerekszoba hangulatára is gondolt, így a termékkínálatát bővítette Disney mintás belső fényzáró rolókkal, hogy az éjszakai holdvilág, vagy a nappali erős napfény nem zavarhassa gyermekeink nyugodt álmát.

Az árnyékolók, árnyékoló rendszerek alkalmazása a tetőtéri ablakokon a lakás energiafelhasználása, valamint a lakók komfortérzetének szempontjából is nagyon fontos. Szabályozhatjuk a beáramló fényt, a hő mennyiségét, valamint esztétikailag is kiemelkedő szerepük lehet. Külső hővédő roló, és belső fényzáró roló ún. DOP csomagban történő vásárlás pedig még a pénztárcánknak is kedvez.

Read previous post:
Hogyan válasszuk ki az ideális zuhanyajtót?

A mai modern fürdőszobákban központi helyet foglalnak el a zuhanyzók. Sokan a felújítás, vagy tervezés során már mellőzik is a...

Close