Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Hogyan válasszuk ki az ideális zuhanyajtót?

A mai modern fürdőszobákban központi helyet foglalnak el a zuhanyzók. Sokan a felújítás, vagy tervezés során már mellőzik is a fürdőkád használatát. De ha arra gondolunk, hogy az épített zuhanyzók az esztétikus megjelenés, a kényelmes használat és az általuk nyújtott élmény tekintetében is magasra teszik a mércét, ez több mint érthető.

Szerencsére a zuhanyajtók között keresgélve az azonnal szembetűnik, hogy a választék igazán bőséges. Stílus és méret terén is gazdag lehetőségek kínálkoznak a választásra, emellett természetesen mindenki a költségvetésének megfelelő árfekvést helyezheti előtérbe.

muscat4Zuhanyajtót természetesen praktikus okokból vásárolunk, de emellett mintegy grátiszba dekoratív kiegészítőhöz is jutunk. A zuhanyajtók üveg felületükkel nyitott, tiszta érzést sugároznak a fürdőszobában, nem gátolják a fény útját, segítenek nagyobbnak láttatni a teret.

Az átlátszó üvegbetéttel készült zuhanyajtók a modern stílusú fürdőszobák tökéletes darabjai. Nem rejtik el a tetszetős csempékkel burkolt felületeket. A matt mintázatú zuhanyajtók inkább a visszafogott, diszkrét megjelenést támogatják.

termeszetesA zuhanyajtók méretválasztéka minden igényt kielégít. Választhatunk az egy-, két-, három- vagy akár négyrészes zuhanyajtók közül is. Tehát az egészen kisméretű zuhanyzótól az tágas tereket körül ölelő, spa hangulatúig találunk illeszkedő darabot.

A zuhanyajtók működés szerint is többféle alternatívát kínálnak. Ez fontos a fürdőszoba elrendezése alapján a praktikus megoldás megtervezéséhez. Befelé és kifelé nyíló zuhanyajtók mellett tolóajtók is bővítik a választékot. Ez utóbbi megoldás az elegánsan helytakarékos módja a fürdőszoba kialakításának.

A zuhanyajtó kiválasztása során gondoljuk végig, hogy melyik megoldás a legpraktikusabb és legkényelmesebb a számunkra. A stílus vonatkozásában pedig adjunk teret a képzeletünknek. Hiszen a zuhanyajtó megkerülhetetlen eleme az egyedi, egységes dizájnt képviselő fürdőszobának.

Read previous post:
A biztonságos fürdőszoba II.

A fürdőszoba sok ember kedvenc helye az otthonában, hiszen ez az a hely, ahol lehetőség nyílik a mindennapos relaxációra, ahol...

Close