Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Légies elegancia – Falra szerelhető WC-k

A falra szerelhető WC-k képe sokakban még csak a szállodák, éttermek fürdőszobáinak, mellékhelyiségeinek megjelenésével kapcsolódik össze, pedig az otthoni fürdőszobában is lehetőség nyílik a hagyományos álló toaletteken túl e modern stílusú termék használatára.

falra szerelhető WC-k beszereléséhez szükség van egy falba süllyesztett szerelőkeretre, amely megtartja a WC, és annak használójának súlyát. Ez a szerelőkeret rögzíti a tartályt is. Ez az összeállítási mód amellett, hogy helytakarékos, rendkívül esztétikus megjelenést is biztosít.

keros-gb-varna-verde-zoldA falra szerelhető WC-k jelentős térhódítása várható az otthonokban, hiszen mind a kényelmi elvárásoknak, mind pedig a divat által támasztott igényeknek maximálisan képesek megfelelni.

A falra szerelhető WC beépítésével egy olyan tárgyhoz jutunk a fürdőszobában, mely légies megjelenésével szellős, átlátható képet sugároz. Minden ilyen termékre igaz, hogy a kifinomult elegancia megtestesítője.

A szanitergyártók a változatos vonalvezetésű termékeikkel gondoskodnak arról, hogy számos stílusban megtervezett fürdőszoba egységéhez illeszkedő darabot választhassunk. A négyzetes, éles vonalakból megkomponált falra szerelhető WC-ktől az egészen lágy ívű formákkal felruházott termékekig széles skálán mozoghatunk a tervezés során.

laufen3A falra szerelt WC-k egy igen nagy előnye a mindennapokban, hogy a felmosás, vagy söprés során nem kell sarkokat és íveket kerülgetnünk, a takarítás gyors és zökkenőmentes.

A falra szerelhető WC-k a jobb higiéniás tulajdonságok miatt túlnyomó részt mélyöblítésű kivitelben készülnek, de a síköblítésű megoldást előnyben részesítők is találhatnak megfelelő terméket.

Ha a fürdőszoba felújítás során falra szerelt WC-re esik a választásunk, természetesen megfelelően képzett szakemberre bízzuk a kivitelezést, hiszen ő az, aki szakértelmével képes kifogástalanul, hosszútávra szóló minőségben ellátni a beszerelés feladatát.

Read previous post:
Csökkentsük a tetőtér hőmérsékletét a Velux-al!

A nyári nagy melegben otthonunk is jelentősen felmelegszik, különösen igaz ez a tetőtéri lakásokra, lakrészekre. A nagy mértékű felmelegedés ellen...

Close