Ablak, árnyékoló Beltér Tető

Disney-mintás tetőtéri árnyékolók

Tetőtéri gyerekszobák esetében különösen fontos a megfelelő hő és fényvédelem. Disney mintás árnyékolókat kifejezetten a tetőtéri gyerekszobákhoz tervezték, a kislányok és a kisfiúk számára is találunk köztük megfelelő, hangulatos, vidám rolókat, hogy nyaranta akár 5-6 fokkal is hűvösebb legyen a gyerekek szobájában.

A VELUX tetőtéri árnyékolóinka felszerelésével biztosítjuk a hatékony hővédelmet nyáron, hisz külső hővédő rolók felszerelésével már a besugárzó hőt kiszűrjük zárt ablakoknál, így akár 72 %-kal csökken a beltéri levegő felmelegedése, a belső fényzáró rolókkal a vakító fényt tarthatjuk féken, Disney mintás árnyékoló pedig gyermekinknek is garantáltan tetszeni fog. Akár 5-6 fokkal hűvösebbet érhetünk el a tetőtérben.

repcsi

Disney mintás fényzáró roló 12 féle mintával készült, melyeket kifejezetten a gyerekek szobájába terveztek.

A VELUX tetőtéri ablakokon a rolók nemcsak teljes sötétséget nyújtanak a kicsiknek a nyugodt alváshoz, hanem Mickey egér, Bambi, Micimackó, Hamupipőke vagy Rozsdás a Repcsikből őrzik az álmukat akár napközben, akár éjjel.

Könnyedén fel-le húzható, és tetszőleges pozícióban megállítható, egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható.

Kombinálható szúnyoghálóval, melyekkel a hívatlan “vendégeket”, kellemetlen rovarokat, szúnyogokat garantáltan távol tarthatjuk.

Mintaválaszték, melyeket az OtthonDepo.hu webáruházban is megtalál:

disney_minta

(Adatok, információk forrása a Velux hivatalos weboldala https://velux.hu)

Read previous post:
Hővédő rolók működtetése, felszerelése

A külső hővédő roló felszerelése és működtetése rendkívül egyszerű, a felszereléshez sem szükséges szakember segítsége. Használatuk főként a nyári nagy...

Close