Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Fény-, és hővédelem a tetőtérben a ROTO-val

A nyári, és a téli hónapokban is nagy szerepe van az árnyékolástechnikának, mely nem csak a fény-, hanem a hővédelem szempontjából is igen nagy szereppel bír. A tetőtéri otthonok, lakrészek esetén elengedhetetlen a fény-, és hővédelemről gondoskodni a kellemes komfortérzet éredekében.

A téli hővédelemről nem kell különösebben beszélnünk, az oka kézenfekvő mindenki számára, hisz a kellemes meleg otthon mindannyiunk számára fontos. A hangsúly a kellemesen van.

Arra azonban kevesen gondolnak, hogy nyaranta a klímaberendezések mellett védekezhetünk a tetőtér felmelegedése ellen hővédő, és fényzáró rolók együttes használatával is.

A ROTO tetőtéri ablakok kiváló hőszigetelők, ám a külső hővédő rolók, valamint a belső fényzáró rolók együttes felszerelése és használata nagyban befolyásolja a komfortérzetet.

A ROTO árnyékoló rendszerek, azaz a belső fényzáró rolók, és a külső hővédő rolók használata a lakás energiafelhasználását csökkenti, ám családunk komfortérzetét növeli a tetőtérben. Pozitív hatású a téli hidegben, sőt méginkább a nyári nagy melegben a hővédő rolók alkalmazása, a belső árnyékolókkal pedig szabályozhatjuk a beáramló fényt, ezzel mindig a kívánt fényviszonyok között tölthetjük a nappali órákat is.

ROTO belső árnyékoló roló

A ROTO belső árnyékoló rolói többféle színben és mitázattal elérhetőek. Optimális megoldás az erős napfény és a zavaró tükröződések ellen. A fényt teljes mértékben nem zárja ki. Ideális megoldást nyújtanak, ha szeretné otthonából kizárni a kíváncsi tekinteteket és egyidejűleg mérsékelné a beáramló fény mennyiségét. A szín-, és mintaválaszték megfelelő megoldást nyújt, amely stílusához és a lakás hangulatához is illeszkedik.

ROTO belső fényzáró roló

A ROTO belső fényzáró rolók már kiválóan sötétítenek, a roló hátoldalánk fehér színű fényzáró bevonatának köszönhetően. A belő, látható oldalt többféle színből választhatjuk ki, otthonunk stílusának megfelelően.
Árnyékolás gombnyomásra – a 24 V motorral kapható elektromos kivitel rádiós vezérléssel is rendelhető. Az oldalsó sín lehetővé teszi a roló tetszőleges magasságban történő rögzítését.

ROTO külső hővédő roló

A ROTO külső hővédő rolók sűrű szövésű, műanyaggal bevont, üvegszálas anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen. A roló még azelőtt kiszűri a napsugarakat, hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék. Tartós, időjárás- és kopásálló szövetből készülnek, mely kiválóan megszűri a fényt és kellemes klímájú lakóteret biztosít elsötétítés nélkül.

A hatékony fény-, és hővédelem döntő mértékben hozzájárul otthonunk kellemes légköréhez a téli és a nyári hónapokban is. A ROTO tetőtéri ablakokhoz a gyártó által ajánlott fény-, és hővédő rolók használata ajánlott a tetőtér maximális komfortja érdekében. Kiváló ár-érték arány, elismert német minőség, amit a ROTO nyújt a tetőtéri otthonok számára.

ROTO belső árnyékolók

ROTO belső fényzáró roló

Read previous post:
Tetőtéri ablakok, tetőtéri megoldások a ROTO-val

Ha megbízható, jó ár-érték arányú, minőségi tetőtéri ablakot keres, a ROTO kínálatát érdemes komolyan szemügyre venni! A ROTO már több,...

Close