Ablak, árnyékoló Otthon, lakás Tető

Tetőtéri ablakok, tetőtéri megoldások a ROTO-val

Ha megbízható, jó ár-érték arányú, minőségi tetőtéri ablakot keres, a ROTO kínálatát érdemes komolyan szemügyre venni! A ROTO már több, mint 85 éve áll vásárlói szolgálatában tetőtéri beépítésű ablakival, jelenleg 31 országban.

A német Roto gyár tevékenységét, a ROTO tetőtéri termékeket a „german made” szellemiség jellemzi. A „german made” egy ígéretet jelent, hogy a német hagyományoknak megfelelően, magas színvonalon készítik termékeiket. Innováció, minőségorientáltság, pontosság és megbízhatóság köszön vissza a ROTO tetőtéri ablak megoldásaiban.

Miért válasszak ROTO tetőtéri ablakot?

A kérdés bárkiben megfogalmazódhat, aki tetőtéri ablakát szeretné korszerűbbre cserélni, vagy épp új otthonába keres hosszú távú, minőségi megoldást.

A ROTO mellett szól például a 15 év gyártói garancia, ami vonatkozik a biztonsági üvegre jégkár esetén, valamint a vasalatok és műanyag profilok törésére is.

ROTO Tetőtéri ablak 2-rétegű üveggel, hőszigetelő csomaggal (metszet)

Nem mellesleg a gyors és egyszerű beépíthetőség is igen fontos szempont! A ROTO tetőtéri ablakok gyárilag előkészített ablakai, és beépítő készletei mindezt lehetővé teszik.

A hatékony energiamegtakarítás a ROTO hőszigetelő csomagjával garantált, ami azt is jelenti, hogy az otthon melege nem szökik ki a tetőtéri ablakon.

Végül, de nem utolsó sorban megemlítenénk a biztonságot, hisz otthonunk biztonsága az elsődleges. A ROTO tetőtéri ablakai a vasalatokban világelső márka, magasfokú védelmet biztosít betörések ellen!

Természetesen a ROTO tetőtéri ablak kiegészítők tetintetében is kiszolgálja igényeinket. Belső fényzáró roló, külső hővédő roló is rendelkezésre áll a kínálatban elektromos vagy kézi működtetéssel, így kényelmes, praktikus, és design tekintetében is maximálisan kielégítő megoldásokat kínál a tetőtéri nyílászárók tekintetében.

Ablakkeretei fa vagy műanyag kivitelben is rendelkezésre állnak, így ki-ki igényei szerint kiválaszthatja az ideális megoldást.

A ROTO tetőtéri ablakok működési módjai lehetnek: középen billenő, harmadban billenő, felnyíló, vagy akár oldalra-kifelé nyíló.

Összességében, ha tetőtéri ablakot, árnyékolót keres, jó szívvel ajánljuk a ROTO gyár tetőtéri termékeit. Vitathatatlan német minőség, a legszigorúbb német előírások szerinti ellenőrzés és gyártás, pontosság és kiváló német minőség, melyet a ROTO tetőtéri ablakok képviselnek.

ROTO belső fényzáró roló

ROTO belső roló

Read previous post:
Biztonság és páratlan zuhanyélmény otthonunkban

A megújult GROHE Euphoria zuhanyrendszerek maximálisan újjávarázsolják a fürdőszobát, nemcsak design tekintetében, hanem a legmodernebb biztonsági rendszerrel ruházzák fel a...

Close