Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Hatékony fény-, és hővédelem a tetőtérben

A tetőtéri otthonok a nyári nagy melegben kellemetlenné válhatnak, ha nem gondoskodunk a megfelelő hőmérséklet szabályozásról, ami már nem csak klímaberendezéssel érhető el. Az első és legfontosabb lépés, hogy tetőtéri ablakainkat és hozzájuk az árnyékolókat körültekintően válasszuk ki. 

A maximális hővédelem érdekében a külső hővédő roló a VELUX tetőtéri ablakok nélkülözhetetlen kiegészítője. Hatékony hővédelmet biztosít nyáron, hisz a besugárzó hő akár 72 %-át kiszűri, így ha zárva tartjuk az ablakokat, akár 5-6 fokkal is kellemesebb lehet a hőmérséklet a helyiségben.

A Velux külső hővédő rolói a vakító fénytől is védelmet nyújtanak, megszűrik azt, úgy, hogy mégis szabad kilátást bizosítanak. Anyaguk hálószerű, ennek köszönhetően kellemes, szórt fényt teremtenek a helyiségben. A külső hővédő rolók a lakásból, belülről működtethetőek, egyszerűen felszerelhetőek bárki által, így nem szükséges szakembert hívni.

Velux, Külső hővédő roló anyaga

A Velux külső hővédő rolók anyaga:
– a fényáteresztő háló: PVC borítású üvegszál.
– az elektromos változathoz a vezető sín: szürke alumínium, NSC S 7500-N.

A Velux külső hővédő rolónak ideális kiegészítője a Velux belső fényzáró roló, ami akadályt szab a vakító napfénynek, vagy akár a holdfénynek, így biztosítva a kellemes sötétségben való nyugodt alvást.

A Velux árnyékoló kínálata a designt és funkcionalitást tekintve is széleskörű, így ki-ki igényei szeritn választhat, és kombinálhat különböz termékeket Velux tetőtéri ablakához. 

Velux, Római roló

A Velux tetőtéri termékek egymással igen jól kombinálhatóak. A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló felszerelhető a tökéletes fényvédelem érdekében. Választhat belső fényzáró rolót, kampós rolettát, római rolót, enerigarolót, vagy akár reluxára is eshet a választás.

Azt azonban tartsuk szem előtt, hogy amennyiben külső hővédő rolóban gondolkodunk, ne tervezzük redőny felszerelését, vagy fordítva, ezek ugyanis kizárják egymást.

Bármely Velux tetőtéri ablakhoz megtalálható a méretben hozzá illeszkedő külső hővédő roló, jól kombinálhatók egymással a Velux tetőtéri termékek, így nyújtva tökéletes hő és fényvédelmet otthonunknak.

Velux reluxa

Velux redőny

Read previous post:
Tetőtéri ablak – új generáció

Tetőtéri ablak vásárlásakor is hosszú távra gondolkodunk, így fokozott figylemet érdemes fordítani arra, hogy a végülk beszerelésre kerülő tetőtéri ablak...

Close